MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zithoek

Gunstig geprijsde zithoeken van hoge kwaliteit produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. In onze fabriek zijn de kernwaarden: persoonlijke aandacht, korte lijnen en een heldere communicatie. In combinatie met het gebruik van materiaal van hoogstaande kwaliteit, passie en vakmanschap vormt dit alles het proces richting mooie resultaten compleet. Uiteraard staan wij u in het gehele proces bij. Van het ontwerp op de tekentafel tot aan de laatste details en levering van de zithoek.

Hoek elementenbank

Zithoek op maat

Al een compleet plan klaar voor een zithoek op maat? Door onze ruime ervaring adviseren wij u graag om tot het juiste maatproduct te komen. Mist u nog enkele schakels naar een complete zithoek op maat? Neem gerust contact met ons op voor inspiratie of mogelijkheden. Bovendien beschikken wij over twee showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een zithoek op maat samen te stellen.

Garantie en service zithoeken

Door enkel de beste materialen te gebruiken kunnen wij 10 jaar garantie geven op de complete constructie. Stoffen zijn voorzien van twee jaar garantie, in tegenstelling tot de leverancier die slechts één jaar garantie biedt. Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Doordat wij snel schakelen en korte lijnen hebben kunnen wij deze snel en adequaat beantwoorden of aannemen. Bel, mail of kom gerust langs!

Ronde bank velours zwart