Zitelementen

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Unieke zitelementen koopt u voordelig bij Meubelmaatwerk Company

Bent u op zoek naar zitelementen waarmee u zelf een relaxte hoekbank kunt samenstellen? Kies dan voor de maatwerk meubels van Meubelmaatwerk Company. Wij zijn de specialist in op maat gemaakte meubels zoals banken, eettafels en wandpanelen. Onze meubels zijn stuk voor stuk unieke meubelstukken van hoge kwaliteit.

Zitelementen op maat

U kunt eenvoudig met zitelementen een hoekbank samenstellen waarmee u een ware blikvanger creëert voor uw woonkamer. Behalve een sieraad voor het oog, moet de bank natuurlijk ook uiterst comfortabel zijn. Wij hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van unieke op maat gemaakte meubelstukken. Onze banken zijn niet alleen gemaakt van de beste materialen, maar zijn ook heel fijn in het gebruik. Als u kiest voor een meubelstuk op maat weet u zeker dat de bank qua formaat, kleur en materialen perfect in uw woonkamer past.

Voordelen van Meubelmaatwerk Company

Het voordeel van onze meubels is dat ze zeer sterk zijn. Ze worden vervaardigd door onze vakmannen die jarenlange ervaring hebben en met een hart voor meubelmakerij uw unieke meubelstuk realiseren. Uw meubel zal volledig aan uw wensen voldoen, u zult geen gelijk meubelstuk in de winkel kunnen vinden. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan denken we graag met u mee en kunt ook u op maat gemaakte elementen voor een hoekbank kopen. Onze meubels zijn goed en betaalbaar. Bovendien heeft u met onze meubels 2 jaar garantie op het materiaal en 10 jaar garantie op de constructie.

Neem een kijkje in onze showroom

Meubelmaatwerk Company is sinds de jaren negentig actief vanuit IJsselstein. In 2018 is er een tweede vestiging geopend in Hengelo. Bent u nieuwsgierig geworden naar de op maat gemaakte zitelementen van Meubelmaatwerk Company of wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben aan maatwerk? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Met ruim 950m² krijgt u een goede indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden van onze meubels.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep