Zitbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve zitbank

Kwalitatief hoogstaande zitbanken met een gunstige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Deze ontwikkelen en fabriceren wij tot op de laatste details zelf. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een heldere communicatie zijn hierin zeer belangrijk voor ons. Enkel de beste materialen, uiterste passie en jaren ervaring worden gebruikt om tot de eindproducten te komen. Wij begeleiden vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering en zorgen er uiteraard ook voor dat uw bestelling snel en adequaat geleverd wordt.

Zitbank op maat

Weet u al hoe u uw zitbank op maat wilt hebben? Of staat u er blanco in en heeft u behoefte aan advies? Door onze ruime ervaring op het gebied van zitbanken kunnen wij u zeker goed advies geven. Wij voorzien u graag van vrijblijvende inspiratie, mogelijkheden of een offerte op maat. Hier kunt u gerust contact voor opnemen, telefonisch of per mail. Uiteraard bent u ook altijd welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u de mogelijkheden bekijken of gewoon eens proefzitten op een zitbank. Bovendien is het in onze showrooms mogelijk om zelf een zitbank op maat samen te stellen.

Garantie en service zitbanken

Omdat enkel de beste materialen gebruikt worden, wordt er 10 jaar garantie gegeven op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Wij staan te allen tijde klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Bovendien kunnen wij adviseren in het onderhoud van de geleverde meubels, zodat u hier zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep