Zit banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Zit banken voor iedere ruimte en in iedere stijl

In zowel zakelijke als particuliere ruimtes, zijn zit banken één van de meest geliefde interieurvoorwerpen. Zit banken worden gebruikt in bedrijven, wachtruimtes, publieke ruimtes en in woonhuizen. In iedere ruimte waar zit banken worden geplaatst, zijn weer andere eisen van toepassing. In een woonkamer zult u behoefte hebben aan een zitbank in een speciaal design en die goed bij uw interieur past. Voor een zitbank in een publieke ruimte wordt de nadruk gelegd op de stevigheid van een bank. Een bank in dergelijke ruimtes wordt intensiever gebruikt en moet hierdoor veel steviger en robuuster zijn.

Is een zitbank op maat ook wat voor u?

Kunt u geen zitbank vinden die aan uw wensen voldoet? Een alternatief is dan een zitbank op maat. Dit is een bank die in opdracht van u wordt gemaakt. Al uw wensen en eisen worden in het ontwerp van uw bank meegenomen. Zo heeft u toch een zitbank in uw ruimte staan die aan uw wensen voldoet en die tevens uiterst uniek is. U weet namelijk zeker dat u uw zitbank nooit ergens anders zult tegenkomen. In principe zijn er geen beperkingen aan een zitbank op maat. Heeft u wensen betreffende de afmetingen, het design of de gebruikte bekleding? Dit wordt allemaal meegenomen in het ontwerp van uw zitbank op maat.

Laat uw zitbank tailor made door Meubelmaatwerk Company maken

U wenst een zitbank tailor made? Dan maakt u met Meubelmaatwerk Company de juiste keuze als partner voor het ontwerp en de productie van uw unieke zitbank op maat. Wij hebben al jaren veel ervaring in het ontwerpen van interieurs en meubels. Wij weten wat er komt kijken bij het maken van een zitbank tailor made en wij hebben zelfs onze eigen meubelfabriek. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, wordt hier uw zitbank professioneel op maat voor u gemaakt.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep