MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Wachtkamer banken

De wachtkamer is vooral in veel zorginstellingen een begrip. Wanneer een arts, specialist of tandarts een patiënt behandeld, kan dit soms langer duren. Ondertussen komen de volgende patiënten al aan en die moeten plaatsnemen in de wachtkamer. Omdat wachttijden soms kunnen oplopen, is het belangrijk om een wachtkamer in te richten met comfortabele wachtkamer banken. Uiteraard wil het oog ook wat. Het is niet zo dat een goed comfort niet samen kan gaan met een prachtig design. Helemaal niet als u kiest voor op maat gemaakte wachtkamer banken door Meubel Maatwerk Company. Wij zorgen ervoor dat uw wachtkamer banken de blikvanger van de wachtkamer zijn én uiterst comfortabel in gebruik.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Welke wensen heeft u voor een wachtkamer bank?

Het is belangrijk om de wachtkamer licht en luchtig aan te kleden. Helemaal als dit een wachtkamer in een zorginstelling betreft. Mensen die hier komen, zijn bezig met ziektes en zullen daarom niet vrolijker worden van een donkere en niet uitnodigende wachtkamer. Een opvallende wachtkamer bank kan het wachtkamer interieur maken of breken. U kunt kiezen voor een wachtkamer bank in een bepaalde stijl, zoals modern, moduleerbaar, klassiek of voor een bepaalde opvallende of meer bescheiden kleur. Betreffende de vormgeving is erg veel mogelijk en ook dit beïnvloed in grote mate de volledige stijl en uitstraling van de wachtkamer.

Wachtkamer banken op maat door Meubel Maatwerk Company

Heeft u moeite met de aankleding van uw wachtkamer? Bijzondere wachtkamer banken op maat door Meubel Maatwerk Company zijn de oplossing voor uw inrichtingsvraagstuk. Voor bijzondere vormen, design of stijl, met een wachtkamer bank op maat die wij voor u maken, creëert u een uitnodigende wachtkamer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met wachtkamer banken op maat voor uw wachtkamer? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u voorbeelden laten zien in onze showroom, zodat u de nodige inspiratie opdoet. Uiteraard mag u van onze wachtkamer bank op maat de allerhoogste kwaliteit en comfort verwachten.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Treinopstelling Leerplein