Tuinmeubilair horeca

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Ga voor tuinmeubilair horeca die intensief gebruik aankunnen

Meubilair is voor horecabedrijven zeer belangrijk. Meubilair moet er stijlvol en uitnodigend uitzien. Dit mag niet ten koste gaan van het comfort. U wilt als goede gastheer natuurlijk wel dat uw gasten comfortabel zitten. Daarnaast mag meubilair in de horeca niet snel slijten en stuk gaan. Veel eisen dus om op te letten als horecaondernemer. Veel horecazaken hebben ook een terras. Ook hier hoort goed meubilair geplaatst te worden. Goed tuinmeubilair kan voldoen aan alle eisen die u aan buitenmeubilair stelt, zoals bestand tegen de weersomstandigheden, comfortabel en sterk, zodat uw tuinmeubilair niet snel stuk gaat.

Veel keuze uit tuinmeubels horeca

In de lente- en zomermaanden zal uw terras veelvuldig gebruikt worden. Op mooie dagen blijven uw tuinmeubels horeca voortdurend bezet door gasten. Maar ook op minder mooie en koude dagen kunnen uw tuinmeubels horeca in gebruik blijven. Mede door de aanwezigheid van terrasverwarming, kunnen veel horecabedrijven in beperkte mate in de herfst en winter hun terras open laten. Goede tuinmeubels in de horeca zijn dus absoluut noodzakelijk. Hierbij heeft u keuze uit veel verschillende soorten tuinmeubels en uit allerlei materialen, zoals kuipstoelen, loungebanken en inklapstoelen. Kunststof en hout zijn duurzaam, maar hout zult u regelmatig moeten onderhouden. Welke keuze u ook maakt voor tuinmeubels, met sterke meubels maakt u nooit een verkeerde keuze.

Horeca tuinmeubels op maat laten maken door Meubelmaatwerk Company

Heeft u een bijzonder terras? Dan zullen er misschien geen standaard tuinmeubels voor de horeca op geplaatst kunnen worden. Standaard tuinmeubels passen niet bij de stijl van terrasinrichting of de maatvoering past niet op uw terras. Dan is het een idee om uw tuinmeubels op maat te laten maken door Meubelmaatwerk Company. Wij zijn experts in het ontwerpen van uw interieur, maar ook van uw terras. Wanneer nodig kunnen wij u tuinmeubels op maat maken, voor een terras die aan uw wensen voldoet.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep