Treinbanken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Treinbanken op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een treinbank voor u kan maken? We hebben het dan over banken zoals deze ook in de trein te vinden zijn. Dit zijn handige, comfortabele banken die u ook in uw inrichting neer kunt zetten. We hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring met de productie van deze banken. We maken deze treinbank geheel op maat voor u. Zo bent u er zeker van dat u straks een perfecte treinbank heeft staan, die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of uw vragen te stellen, of om een afspraak met ons te maken.

We maken graag een mooie treinbank voor u

We vinden het belangrijk om een treinbank voor u te maken die in de inrichting van uw horecagelegenheid past. Zodat uw gasten met plezier op deze banken plaats kunnen nemen als ze bij u iets komen nuttigen. We nemen graag met u door wat uw mogelijkheden op dit gebied allemaal zijn. Wilt u bijvoorbeeld dat de banken een bepaalde kleur hebben? Of moeten ze met een bepaald materiaal worden bekleed? U kunt hier bij ons zelf een keuze voor maken. We nemen graag de keuzemogelijkheden een keer met u door in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over onze treinbanken?

Als u een treinbank in uw horeca interieur wilt hebben staan, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het inrichten van uw zaak. We maken namelijk niet alleen maar meubelen, we hebben door de jaren ook heel wat ervaring opgedaan met het zo goed mogelijk neerzetten van die meubels. Dit overleggen we graag een keer met u. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, waar ook onze showrooms zitten, maar we komen ook graag een keer bij u langs in Belgie om de mogelijkheden met u door te nemen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep