MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Treinbank projectinrichting

In een interieurinrichting is het tegenwoordig een trend om een treinbank te plaatsen. Een treinbank is zoals de naam al aangeeft, een bank die u in de trein tegenkomt. Een treinbank is vaak een bank waar u vrij rechtop zit, mede door de hoge rugleuning. Soms heeft een treinbank ook armsteunen, maar niet altijd. Omdat treinbanken intensief gebruikt worden, zijn ze erg sterk en robuust. De meeste klassieke treinbanken hebben een leren stoffering. U kunt misschien geluk hebben en op één of andere wijze een ooit echt in de trein gebruikte treinbank voor uw projectinrichting weten te scoren, maar dit lukt lang niet iedereen. Als u een treinbank voor uw projectinrichting wilt, dan kunt u deze ook laten maken.

Bedrijsrestaurant treinhoekbank

Laat voor uw projectinrichting een treinbank maken

Treinbanken zijn in verschillende maten en soorten te verkrijgen. Toch is het belangrijkste kenmerk de hoge leuning en een relatief smal zitvlak, zodat de treinbank weinig ruimte inneemt. Het is ideaal om bijvoorbeeld treinbanken te plaatsen in een wachtruimte, maar ook in de bedrijfskantine of in een horecazaak. Treinbanken zorgen dan voor een opvallend element in uw ruimte. Helemaal als u voor uw projectinrichting meerdere treinbanken nodig heeft, dan zult u niet snel aan originele exemplaren komen. Laat voor uw projectinrichting een treinbank maken. U kunt dan ook exact kiezen voor het gewenste model en dat het design overeenkomt met de algehele stijl van de inrichting.

Kom voor een treinbank naar Meubel Maatwerk Company

Wilt u als projectinrichter een treinbank plaatsen in uw projectinrichting? Wanneer u niet aan de juiste treinbanken kunt komen, neem dan contact op met Meubel Maatwerk Company. Een maatwerk treinbank is voor ons geen enkel probleem, wij maken alle soorten meubels. Heeft u een voorbeeld van een treinbank als foto of schets? Wij kunnen dit voor u visualiseren in een 3D beeld, zodat de treinbank nog realistischer wordt. Uiteraard gebruiken wij voor het maken van de treinbank, materialen van de allerhoogste kwaliteit. Wilt u meer weten over een treinbank op maat?Bezoek onze showroom of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Treinbanken stilteruimte