Studentproof meubilair

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Plaats studentproof meubilair op de campus

De campus is een ruimte bij een universiteit waar studenten wonen en leven. Een campus kan een zeer groot oppervlak beslaan, afhankelijk van de grootte van de universiteit. Het is dus logisch dat u in deze ruimte meubilair plaatst. Dit geldt ook voor grote scholen met veel leerlingen. Leerlingen en studenten hebben pauzes en moeten even kunnen bijkomen van de lessen. Een andere ruimte waar veel studenten bij elkaar komen is de kantine. Hier moeten voldoende tafels en stoelen staan, zodat iedere student de ruimte heeft om ontspannen te kunnen eten. Waar u rekening mee moet houden bij scholen en universiteiten, is het plaatsen van studentproof meubilair.

Waarom zijn studentproof meubels zo belangrijk?

Studentproof meubels plaatsen op de daarvoor bestemde plekken, is erg belangrijk. De reden hiervoor is dat studenten nog niet altijd volwassen genoeg zijn om netjes met meubels om te gaan. Meubilair wordt maar al te graag gebruikt om met de benen en voeten op te hangen of er wordt lomp met meubilair omgegaan. En wat denkt u na een avondje stappen als studenten al dan niet dronken gebruikmaken van het meubilair? Vandalisme ligt dan al snel op de loer. Ook graffiti en het onder kladderen van meubilair is iets wat studenten maar al te vaak doen. Studentproof meubels zijn dan ook hufterproof meubels.

Maak uw meubilair studentproof met hulp van Meubelmaatwerk Company

Wanneer u op zoek bent naar meubilair studentproof, dan valt er al veel meubilair af. Het zal ongetwijfeld tegenvallen hoeveel meubilair studentproof is. Misschien dat het dan tijd wordt om een beroep te doen op Meubelmaatwerk Company. Wij hebben ervaring in het vervaardigen van hufterproof en studentproof meubilair. Hierbij zorgen wij voor zeer degelijke en robuuste meubels die onverwoestbaar zijn en tevens houden wij er rekening mee dat de meubels er toch mooi uitzien. Maakt u een afspraak met ons om studentproof meubilair te bekijken in onze showroom.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep