MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Studentproof meubilair

De campus is een ruimte bij een universiteit waar studenten wonen en leven. Een campus kan een zeer groot oppervlak beslaan, afhankelijk van de grootte van de universiteit. Het is dus logisch dat u in deze ruimte meubilair plaatst. Dit geldt ook voor grote scholen met veel leerlingen. Leerlingen en studenten hebben pauzes en moeten even kunnen bijkomen van de lessen. Een andere ruimte waar veel studenten bij elkaar komen is de kantine. Hier moeten voldoende tafels en stoelen staan, zodat iedere student de ruimte heeft om ontspannen te kunnen eten. Waar u rekening mee moet houden bij scholen en universiteiten, is het plaatsen van studentproof meubilair.

Onderwijsinrichting hockers

Waarom zijn studentproof meubels zo belangrijk?

Studentproof meubels plaatsen op de daarvoor bestemde plekken, is erg belangrijk. De reden hiervoor is dat studenten nog niet altijd volwassen genoeg zijn om netjes met meubels om te gaan. Meubilair wordt maar al te graag gebruikt om met de benen en voeten op te hangen of er wordt lomp met meubilair omgegaan. En wat denkt u na een avondje stappen als studenten al dan niet dronken gebruikmaken van het meubilair? Vandalisme ligt dan al snel op de loer. Ook graffiti en het onder kladderen van meubilair is iets wat studenten maar al te vaak doen. Studentproof meubels zijn dan ook hufterproof meubels.

Maak uw meubilair studentproof met hulp van Meubelmaatwerk Company

Wanneer u op zoek bent naar meubilair studentproof, dan valt er al veel meubilair af. Het zal ongetwijfeld tegenvallen hoeveel meubilair studentproof is. Misschien dat het dan tijd wordt om een beroep te doen op Meubelmaatwerk Company. Wij hebben ervaring in het vervaardigen van hufterproof en studentproof meubilair. Hierbij zorgen wij voor zeer degelijke en robuuste meubels die onverwoestbaar zijn en tevens houden wij er rekening mee dat de meubels er toch mooi uitzien. Maakt u een afspraak met ons om studentproof meubilair te bekijken in onze showroom.

Treinopstelling Leerplein