Studentproof furniture

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met studentproof furniture kan de student onbeperkt van meubels gebruikmaken

Wie kent het niet van de middelbare school of universiteit? Het meubilair waar u op zit tijdens de lessen, colleges of in de kantine was altijd van zeer degelijk materiaal gemaakt. Toch lukte het studenten om de tafels en stoelen veelvuldig van de nodige teksten te voorzien met stift of om stukken van de meubels af te breken. Gelukkig gaat dit studenten tegenwoordig veel minder goed af. Met studentproof furniture heeft u meubels waar uw studenten vrij gebruik van kunnen maken en zonder dat u constant teksten of graffiti van het meubilair moet verwijderen.

Met student proof furniture gaat uw meubilair lang mee

Het is natuurlijk niet zo dat scholen en universiteiten zitten te springen om jaarlijks hun meubilair volledig te vervangen. Eenmaal gekocht meubilair moet lang meegaan, het liefst vele jaren lang. Uiteraard kan er wel eens doelbewust een bank of stoel gesloopt worden. Maar het mag niet zo zijn dat al het meubilair na een jaar gebruik niet meer bruikbaar is. Hoogwaardige kwaliteit is daarom zeer belangrijk en meubilair dat uit robuuste materialen bestaat. Hiermee heeft u student proof furniture. Wat studenten ook uit proberen, grote schade aan uw meubilair kan dan uitblijven.

Uw furniture studentproof maken door Meubelmaatwerk Company

De grootste fout die gemaakt wordt bij de keuze van meubilair voor studenten, is dat het materiaal onderschat wordt. Als u mooie meubels koopt, maar die niet studentproof zijn en u denkt dat het wel mee zal vallen, dan komt u bedrogen uit. Het kan daarom lonen om de hulp van specialisten, zoals Meubelmaatwerk Company in te schakelen. Wij weten waar furniture studentproof aan moet voldoen. En wanneer u dit wenst is het voor ons geen moeite om uw studentproof meubels op maat te maken. Mede doordat wij een goede coating gebruiken, zijn veel meubels volledig studentproof en u heeft de meubels die u wenst.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep