MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Straatmeubilair

Straatmeubilair kan allerlei soorten meubilair zijn dat geplaatst is in de publieke ruimte of op private terreinen. Wanneer straatmeubilair in de publieke ruimte wordt geplaatst, dan is dit meestal een taak van de (lokale) overheid. Ook als bedrijf kunt u op uw terrein straatmeubilair laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld als uzelf een recreatieterrein heeft waar bezoekers komen. Met meubilair maakt u het de bezoekers gemakkelijk om even te kunnen uitrusten op een bankje of om aan een picknicktafel te kunnen eten. Straatmeubilair kan soms veelvuldig worden gebruikt. Maar helaas is straatmeubilair vaak ook het doelwit van vandalisme. Zaken om rekening mee te houden als u nieuw straatmeubilair moet uitzoeken.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Robuust en toch aantrekkelijke straatmeubels

De stevigheid van straatmeubels mogen dus niet teleurstellen en is misschien wel het belangrijkste waar u op moet letten. Dit is uiteraard wel afhankelijk van waar u straatmeubels wenst te plaatsen. Is het in een publieke ruimte waar iedereen gebruik van maakt, dan is de stevigheid prioriteit nummer één. Niet alleen door intensief gebruik, ook door vandalisme sneuvelen regelmatig de nodige straatmeubels. Dit hoeft niet als u uw straatmeubels hufterproof laat maken. U slaat dan twee vliegen in één klap, de meubels zijn bestand tegen slijtage en hardhandig gebruik en tegen vandalisme.

Een sterk én mooi straatmeubel met Meubelmaatwerk Company

Er zijn situaties te bedenken dat niet alleen de robuustheid belangrijk is voor een straatmeubel. In een recreatiepark moet een straatmeubel aansluiten met het thema van het park of een ander bijzonder uiterlijk hebben. Dit is straatmeubilair dat niet zomaar overal te koop is. In dit geval kunt u zich wenden tot Meubelmaatwerk Company. Wij hebben de mogelijkheden om uw straatmeubel te ontwerpen volgens uw wensen en vervolgens te produceren. Hierbij wordt niet ingeleverd op de robuustheid, maar zorgen wij toch dat u een uniek straatmeubel kunt laten plaatsen.

Projectinrichting Polycoat banken