Straatmeubilair

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Stevig straatmeubilair voor iedereen

Straatmeubilair kan allerlei soorten meubilair zijn dat geplaatst is in de publieke ruimte of op private terreinen. Wanneer straatmeubilair in de publieke ruimte wordt geplaatst, dan is dit meestal een taak van de (lokale) overheid. Ook als bedrijf kunt u op uw terrein straatmeubilair laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld als uzelf een recreatieterrein heeft waar bezoekers komen. Met meubilair maakt u het de bezoekers gemakkelijk om even te kunnen uitrusten op een bankje of om aan een picknicktafel te kunnen eten. Straatmeubilair kan soms veelvuldig worden gebruikt. Maar helaas is straatmeubilair vaak ook het doelwit van vandalisme. Zaken om rekening mee te houden als u nieuw straatmeubilair moet uitzoeken.

Robuust en toch aantrekkelijke straatmeubels

De stevigheid van straatmeubels mogen dus niet teleurstellen en is misschien wel het belangrijkste waar u op moet letten. Dit is uiteraard wel afhankelijk van waar u straatmeubels wenst te plaatsen. Is het in een publieke ruimte waar iedereen gebruik van maakt, dan is de stevigheid prioriteit nummer één. Niet alleen door intensief gebruik, ook door vandalisme sneuvelen regelmatig de nodige straatmeubels. Dit hoeft niet als u uw straatmeubels hufterproof laat maken. U slaat dan twee vliegen in één klap, de meubels zijn bestand tegen slijtage en hardhandig gebruik en tegen vandalisme.

Een sterk én mooi straatmeubel met Meubelmaatwerk Company

Er zijn situaties te bedenken dat niet alleen de robuustheid belangrijk is voor een straatmeubel. In een recreatiepark moet een straatmeubel aansluiten met het thema van het park of een ander bijzonder uiterlijk hebben. Dit is straatmeubilair dat niet zomaar overal te koop is. In dit geval kunt u zich wenden tot Meubelmaatwerk Company. Wij hebben de mogelijkheden om uw straatmeubel te ontwerpen volgens uw wensen en vervolgens te produceren. Hierbij wordt niet ingeleverd op de robuustheid, maar zorgen wij toch dat u een uniek straatmeubel kunt laten plaatsen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep