Schoolmeubilair

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Degelijk en comfortabel schoolmeubilair

Schoolmeubilair is voor alle scholen een meer dan logisch onderdeel van de interieuruitrusting. Dit gaat om alle soorten scholen, van basisscholen, middelbare scholen tot de collegebanken van een universiteit. Het is de bedoeling van scholen om meubilair zolang mogelijk te gebruiken. Meestal wordt er na het einde van een schooljaar een controle uitgevoerd op het schoolmeubilair, zodat kapotte onderdelen worden vervangen. Robuustheid is dan ook het belangrijkste waar u op moet letten als u verantwoordelijk bent voor de aanschaf van schoolmeubilair. Daarna volgt comfort, want leerlingen maken wel de gehele dag gebruik van hun stoel en tafel.

Schoolmeubilair omvat meer dan schoolbankjes

Uiteraard zijn de schoolbanken het belangrijkste schoolmeubilair in alle soorten scholen. Maar scholen hebben nog meer meubels nodig die ook onder schoolmeubilair vallen. Zo is er vast een lerarenkamer waar ook tafels en stoelen staan. Bovendien hebben de meeste klaslokalen een apart bureau voor de leerkracht, met een bijpassende stoel. Op het voortgezet onderwijs heeft de school een kantine en ook hier moeten degelijke tafels en stoelen staan. Scholen hebben ook vaak een aula. Hier worden bijvoorbeeld evenementen, zoals de schoolmusical uitgevoerd. Hier dienen voor voornamelijk de ouders en gasten degelijke stoelen te staan. U heeft dus nogal wat te kiezen als het om schoolmeubilair gaat.

Bestel uw schoolmeubel met hulp van Meubelmaatwerk Company

Velen zullen het zich nog herinneren, schoolmeubilair bestond in het verleden voornamelijk uit tafels en stoelen van metaal met hout. Tegenwoordig kunt u uw schoolmeubel ook in veel modernere versies aanschaffen. Zo zal een schoolmeubel in hippe kleuren verkrijgbaar zijn en nog beter bestand tegen schade en vuil. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw schoolmeubel? Meubelmaatwerk Company kan u hierin adviseren. Tevens kunnen wij ook het volledige interieurontwerp van uw school uitvoeren met bijpassend schoolmeubilair en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep