Schoolmeubilair studentproof

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Zet uw studenten aan schoolmeubilair dat studentproof is

Studenten en jonge scholieren kunnen diverse leeftijden hebben. Het zijn jonge volwassenen die soms nog tienergedrag vertonen, waaronder vandalisme. Dit kan van invloed zijn op uw schoolmeubilair. Uw meubilair kan opzettelijk worden beschadigd of voorzien worden van graffiti of andere markeringen. Schoolmeubilair dat studentproof is, kan dan noodzakelijk zijn, want schade aan het meubilair kost een school veel geld. Studentproof houdt in dat uw schoolmeubilair tevens hufterproof is en bestand is tegen allerlei vormen van beschadiging. Met schoolmeubilair studentproof is het als school niet nodig om jaarlijks uw schoolmeubilair te vervangen, maar kunt u hier nog jarenlang plezier aan hebben.

Is een schoolmeubel studentproof ook onverwoestbaar?

Wanneer studenten daadwerkelijk meubels willen vernielen, zal ze dit ook wel lukken. Maar het risico op beschadiging van uw schoolmeubilair wordt met een schoolmeubel studentproof wel heel wat lager. Een schoolmeubel studentproof is dusdanig ontworpen dat er zo weinig mogelijk onderdelen aanwezig zijn die stuk gemaakt kunnen worden. Vaak wordt er een speciale polycoating gebruikt op het oppervlak. Bekleding van stoelen en banken kunnen zo niet beschadigd worden en worden hierdoor ook watervast en vlekbestendig. De coating zorgt er ook voor dat uw schoolmeubilair veel gemakkelijker schoon te maken is. Op deze wijze houdt u uw schoolmeubels lange tijd in goede staat en gaat uw schoolmeubilair nog vele jaren mee.

Schoolmeubels studentproof bestellen bij Meubelmaatwerk Company

Wilt u daadwerkelijk schoolmeubels studentproof aanschaffen voor uw school? Niet iedere leverancier kan deze meubels leveren. Soms is het zelfs zo dat dit soort meubilair in opdracht van u gemaakt moet worden. Neemt u hiervoor contact op met Meubelmaatwerk Company. Wij zijn in staat om uw schoolmeubels studentproof te leveren. Daarnaast zijn wij thuis in interieurontwerp, dus voor het ontwerpen van het interieur van uw klaslokalen kunt u gerust aan ons overlaten. Wij plaatsen dan in overleg met u de juiste schoolmeubels die studentproof zijn en tevens in het interieur passen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep