Schoolmeubilair hufterproof

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met schoolmeubilair hufterproof onverwoestbaar meubilair in uw school

Als er één locatie is waar meubilair het zwaar te verduren heeft, dan is het wel op scholen. Schoolmeubilair wordt gebruikt door leerlingen in de kinderleeftijd tot leerlingen die de tienerleeftijd hebben bereikt. Ook daarna als de leerlingen studenten zijn, is lang al het schoolmeubilair nog niet veilig. Voor alle soorten scholen geldt dus de belangrijkste eis voor het gebruikte meubilair: dat schoolmeubilair hufterproof is. Hufterproof heeft een negatieve bijklank en schade hoeft ook niet opzettelijk te zijn veroorzaakt, maar leerlingen zijn nu eenmaal in de leeftijd dat ze lomp gedrag vertonen en dit kunnen afreageren op het meubilair.

Waarom een schoolmeubel hufterproof?

Meubels die hufterproof zijn gemaakt, worden meestal in ruimtes geplaatst waar altijd een risico is op vandalisme. Denk hierbij aan straatmeubilair in de publieke ruimtes. Bij vandalisme wordt meubilair opzettelijk vernield door vandalen. Dit kan erg veel geld kosten. Dit geldt helemaal voor scholen. Schoolmeubilair op een basisschool staat misschien nog niet direct aan vandalisme bloot, maar kinderen kunnen wel wild zijn tijdens het spelen of ravotten. In het voortgezet onderwijs heeft u als school te maken met tieners. Tieners kunnen wel degelijk motieven hebben om meubilair opzettelijke te slopen. Een schoolmeubel hufterproof maken is dan ook absoluut noodzakelijk.

Kies met Meubelmaatwerk Company voor schoolmeubels hufterproof

Ook al heeft u niet te maken met vandalisme in uw school, door lomp gedrag, spelenderwijs of door een ongelukje kan schoolmeubilair beschadigd raken. Daarom zijn schoolmeubels hufterproof in scholen altijd een goede keuze. Uw schoolmeubels zijn dan niet alleen beschermd tegen opzettelijke vernielingen, ook schade om andere redenen wordt zo voorkomen. Als u zeker wilt weten dat u te maken heeft met schoolmeubels hufterproof, schakel dan Meubelmaatwerk Company in. Wij hebben hufterproof schoolmeubilair in ons assortiment en desnoods kunnen wij schoolmeubels hufterproof op maat voor u maken.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep