Schoolmeubilair basisschool

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Geef uw leerlingen stevig schoolmeubilair basisschool

Iedere kind in Nederland doorloopt de basisschool. Hier wordt de basis gelegd voor de vervolgopleidingen en het verdere leven van een kind. Schoolmeubilair basisschool wordt intensief gebruikt. Kinderen gaan de gehele dag naar school en hebben meestal ook een eigen plekje in de klas. Daarom is het belangrijk dat schoolmeubilair voor de basisschool stevig is, maar ook comfortabel. Comfort komt de leerprestaties ten goede, immers het is niet prettig om de gehele dag op een oncomfortabele stoel te zitten. Dit leidt af, waardoor kinderen zich niet goed kunnen concentreren. Het uitzoeken van schoolmeubilair voor de basisschool omvat dus enkele eisen.

Basisschool schoolmeubels op maat

Waar u bij het uitkiezen van basisschool schoolmeubels rekening mee moet houden, is voor welke klas het betreffende meubilair is. U kunt uiteraard voor alle klassen dezelfde type schoolmeubels kiezen, maar u heeft te maken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De basisschool schoolmeubels moeten op maat zijn en passen bij de leeftijd van de kinderen. Kinderen uit groep 1 en 2 hebben kleine tafels en stoelen nodig, maar deze afmetingen zullen al snel te klein zijn voor kinderen uit de hogere groepen. Naarmate u meubilair uitzoekt voor de hogere groepen, des te groter moeten de afmetingen van de schoolmeubels zijn.

Zoek uw basisschool meubilair uit met hulp van Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company heeft ervaring met het inrichten van diverse soorten scholen. Wilt u uw gehele schoolinterieur aanpassen? Dan realiseren wij voor u praktisch ingerichte klaslokalen in uw basisschool en met basisschool meubilair dat de tand des tijds kan doorstaan. Desgewenst is het mogelijk om uw meubilair volledig door ons op maat te laten maken, waardoor uw school beschikt over volstrekt uniek schoolmeubilair. Wilt u meer weten over hoe u uw klaslokalen kunt inrichten en welke meubilair hier het beste bij past? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep