MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Schoolinrichting

Schoolinrichting is een breed begrip en kan allerlei soorten van schoolmeubilair inhouden. Maar de schoolinrichting is meer dan enkel het schoolmeubilair. Met inrichting wordt het totale plaatje bedoeld. Denk aan de meubels, maar ook de vloer, de wanden en alle andere objecten in het schoolgebouw. Natuurlijk zijn meubels wel het belangrijkste onderdeel van de schoolinrichting. Als u de wanden en de vloeren in een bepaalde stijl heeft, dan wilt u niet dat het schoolmeubilair uit de toon valt. U wilt meubels die passend zijn bij de schoolinrichting. Soms kan dit een lange zoektocht zijn naar de juiste meubels. Meubel Maatwerk Company is graag uw partner bij het inrichten van uw school.

Met schoolinrichting op maat zit u altijd goed

Het grote probleem waar veel projectinrichters mee kampen, is dat er onvoldoende keuze is van passende meubels bij de schoolrichting. Misschien vindt u niet de juiste kleur, of het design van de meubels past niet bij de inrichting? Een optie is dan om te kiezen voor een schoolinrichting op maat. U weet dan zeker dat u altijd passende meubels heeft, want op maat gemaakte schoolmeubels zijn geheel volgens uw wensen en eisen. Bij Meubel Maatwerk Company maken we niet alleen prachtig designmeubilair voor uw schoolinrichting, wij hanteren hoge kwaliteitsnormen. Zeker voor een school is de kwaliteit uitermate belangrijk. Wij maken voor u schoolinrichting op maat waar u jarenlang plezier aan heeft.

Op maat schoolinrichting van Meubel Maatwerk Company

Doet u als school zelf uw schoolinrichting of besteedt u dit uit aan een projectinrichter? U kunt altijd terecht bij Meubel Maatwerk Company voor op maat schoolinrichting. Een school kan vandaag de dag een moderne en hippe uitstraling hebben en standaard schoolmeubilair past hier niet altijd bij. Met op maat schoolinrichting klopt het totale plaatje. Heeft u al schetsen op papier gezet of wilt u nog inspiratie opdoen? Maak dan eens een afspraak met ons, zodat we uw ideeën visualiseren en het ontwerp tot leven komt.