Scheidingswand restaurant

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Scheidingswand voor een restaurant

Als u op zoek bent naar een scheidingswand voor een restaurant, bent u bij deze webshop aan het juiste adres. In deze tijden kunt u eigenlijk niet meer onder een restaurant scheidingswand. Van nature zorgden deze wanden er al voor dat iedere tafel of net dat beetje extra privacy beschikte, maar door de Corona crisis is een scheidingswand op maat voor ieder restaurant onmisbaar. Gelukkig kunt u binnen ons aanbod alles vinden wat u nodig heeft op dit front.

Waarom een scheidingswant in een restaurant onmisbaar is

Allen worden we op onze eigen manier geraakt door de Corona crisis. Velen van ons werken thuis en we blijven allemaal zo veel mogelijk binnen om ze de verspreiding van het virus te voorkomen. Alles we dit samen blijven doen, zullen we dit virus verslaan. Er is echter één branche die enorm getroffen wordt door de Corona crisis: restaurants. Door de verplichte sluiting lopen restaurants een hoop inkomen mis. Gelukkig mogen restaurants weer open, maar dit zal anders zijn dan anders.

Immers leven, voor afzienbare tijd, in een anderhalve meter samenleving. Hier dienen we alleen rekening mee te houden, maar als restaurant eigenaar zult u hier nog net wat strenger op moeten letten dan anderen. Zo gaan we met zijn allen de verspreiding van dit virus tegen. Eén van de beste manieren waarop u er voor kunt zorgen dat de anderhalve meter afstand gerespecteerd wordt en het virus niet verspreid kan worden binnen uw restaurant is een scheidingswand voor uw restaurant.

Een scheidingswand voorkomt de verspreiding van het virus en zorgt er voor dat de hygiëne binnen het restaurant op peil blijft. Zo kunt u tijdens deze crisis uw deuren geopend houden en kunnen mensen met een gerust hart bij uw restaurant een vorkje komen prikken. Bovendien vindt u binnen ons aanbod alles wat u nodig heeft. Afmetingen, kleuren, materialen, merken: de variatie is groot. Wij helpen u graag uit de brand.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep