Scheidingswand horeca

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Scheidingswand voor de horeca

Een scheidingswand voor de horeca: voor de Corona crisis was dit al een aanrader, maar nu kunnen restaurants, cafés en vergelijkbare gelegenheden helemaal niet meer zonder een horeca scheidingswand. Gelukkig is het via onze webshop mogelijk om een scheidingswand op maat voor de horeca te vinden. Deze soort wanden gaan met een hoop aantrekkelijke voordelen gepaard. Wilt u weten wat een scheidingswand voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

Wat een scheidingswand voor de horeca voor u kan betekenen

Als er één branche binnen Nederland is die zwaar getroffen wordt door de Corona crisis, dan is het de horeca sector. Nu er versoepelingen aankomen, lijkt het er gelukkig op dat de bars en restaurants van Nederland weer open mogen. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar de dagelijkse gang van zaken zal desalniettemin anders zijn dan normaal. Dit is iets waar we allemaal aan moeten wennen, maar voor horecagelegenheden is het van belang hier proactief op te reageren. Dit kan middels scheidingswanden.

Wij denken met u mee, en daarom beschikken wij over een groot assortiment aan wanden voor uw horecagelegenheid. Zo is er een oplossing te vinden voor iedere ruimte. Immers heeft niet elke eigenaar van een horecagelegenheid behoefte aan dezelfde soort wand. Ten eerste vindt u binnen ons assortiment wanden in allerlei soorten en maten, van diverse kleuren tot aan verscheidene materialen. U kunt kiezen voor wanden met akoestisch isolerende eigenschappen. Maar ook spatschermen zijn een optie.

U kunt kiezen voor basic varianten, voorzien van louter een kleur. Maar ook wanden met een print (bijvoorbeeld uw logo) zijn een mogelijkheid bij ons. Een scheidingswand kan een belangrijke bijdrage leveren aan het stoppen van de verspreiding van Corona. Zo kan iedereen met een gerust hart gebruik maken van uw horecagelegenheid, en neemt u tegelijkertijd maatregelen om de hygiëne op peil te houden.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep