Scheidingswand bureau

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Scheidingswand voor een bureau

Als u optimaal wilt kunnen werken op kantoor, is een scheidingswand voor uw bureau een aanrader. Het mooie aan het assortiment dat u aantreft op onze site is dat u hier scheidingswand op maat voor uw bureau kunt vinden. Of u nu kiest voor een kleiner formaat of een grotere variant, alles wat u nodig heeft vindt u binnen onze webshop. Een bureau scheidingswand bezit een aantal positieve kwaliteiten, waardoor deze wanden onmisbaar zijn voor ieder kantoor.

De voordelen van een scheidingswand voor een bureau

Tijdens het werken is het fijn om over personal space te beschikken. U wilt op uw gemak kunnen werken, zonder dat u continu last heeft van afleiding. Hoe gezellig het ook is met collega’s, bazen waarderen het over het algemeen niet als er alleen maar gekletst wordt. Om afleiding te voorkomen, kan een scheidingswand voor uw bureau uitkomst bieden. U zult al snel merken dat de productiviteit op de werkvloer omhoog gaat, en dat werknemers zich beter kunnen focussen op hun taken.

Daarnaast is het gemak waarmee deze wand geplaatst kan worden een groot pluspunt. De bevestiging hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, en ook het verplaatsen is snel gedaan (mocht dit nodig zijn). Bovendien beschikken deze wanden voor over geluidswerende eigenschappen. Zo heeft u minder last van geluiden in de nabije omgeving, wat het concentratievermogen bevordert. Ook dit zorgt er voor dat u productiever bent op de werkvloer.

Binnen ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van scheidingswanden. Het aanbod heeft u een hoop variatie te bieden. Zo kunt u niet alleen wanden vinden die geheel naar uw wens zijn, maar die tevens aansluiten op de rest van het interieur van uw kantoor. Zo zullen deze wanden nooit uit de toon vallen. Neem eens een kijkje binnen onze webshop. Ook u kunt hier vinden waar u naar op zoek bent.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep