MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

S-vormige bank

In een woonkamer zult u een S-vormige bank niet zo snel zien. In bedrijfsruimtes, zoals een receptie, wachtkamer of kantoor, komen wel vaker wat uitzonderlijke vormen voor een bank voor. Zo kunt u ook kiezen voor een S-vormige bank in uw bedrijfsinterieur. Een S-vormige bank heeft dus de vorm van een S. Het is ook een type bank die nodig kan zijn, als de ruimte architectonisch op een bepaalde wijze is ingericht. Staan er in uw ruimte twee pilaren in de buurt van elkaar? Dan is dit een prima gelegenheid om uw inrichting door middel van een S-vormige bank aan de architectuur aan te passen. Tevens gebruikt u deze ruimte op een nuttige wijze.

Bedrijfsrestaurant Loungebank

Kies voor een modulaire bank in S-vorm

Een bank in S-vorm lijkt in eerste instantie een lastig model dat veel ruimte inneemt. Maar als u kiest voor een modulaire bank in S-vorm, dan zijn er veel meer mogelijkheden. Wanneer u de S-vorm doormidden snijdt, dan heeft u twee halve ronde vormen. Naast een S-vorm, zijn er dan ook andere opstellingen mogelijk met uw bank. U moet dan wel een modulaire bank aanschaffen, waarbij u de elementen in S-vorm kunt plaatsen. Bent u op zoek naar een modulaire bank in S-vorm en die bovendien ook bij uw interieurstijl past? Dan kan Meubel Maatwerk Company u helpen.

Een S-vormige bank op maat van Meubel Maatwerk Company

Wanneer u een S-vormige bank op maat zoekt, neem dan contact op met Meubel Maatwerk Company. Wij maken al uw meubels op maat, ook als uw bank een bijzondere vorm moet krijgen. Een S-vormige bank is voor ons geen enkel probleem. Om een hoogwaardige kwaliteit te waarborgen, gebruiken wij hiervoor de beste materialen. Het design, de kleur en stoffering kiest u bij een S-vormige bank op maat helemaal zelf. Hierdoor heeft u uw eigen unieke bank die u nergens anders tegenkomt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een S-vormige bank op maat? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken of vraag direct een offerte aan.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1