Ronde restaurant banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Op zoek naar ronde restaurant banken?

Heeft u een restaurant en wilt u een uniek element toevoegen aan uw inrichting? Neem dan eens een kijkje bij Meubelmaatwerk Company. We maken namelijk de mooiste meubelen helemaal op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ronde restaurant banken? Dan kunnen wij deze voor u maken. We bekijken dan samen met u wat voor ideeen u allemaal heeft en wat wij hier aan toe kunnen voegen. We bekijken wat voor materiaal u voor de bekleding wilt, welke kleur de bank moet hebben en welke afmetingen u graag ziet. We gaan daarna aan de slag met het produceren van een perfecte, comfortabele bank, die helemaal aan uw wensen voldoet.

Een ronde restaurant bank laten maken

Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die een passie hebben voor hun vak. We willen niks liever dan iets moois voor u maken, waarbij u hier lange tijd van kunt genieten. U wilt toch ook dat er in uw restaurant prachtige meubelen staan, die het aanzien van uw zaak alleen maar verhogen? Wij hebben een fabriek in IJsselstein waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan. We staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw meubelstuk straks tot in de kleinste details perfect is. Wij maken voor u een ronde restaurant bank op maat waar u trots op kunt zijn!

Een ronde restaurant bank op maat

Het is belangrijk om goed na te denken over wat voor banken u in uw restaurant wilt hebben staan. U kunt er hierbij op rekenen dat wij alles op maat maken voor u. U krijgt daarbij tien jaar garantie op de constructie van de bank, maar ook twee jaar garantie op het gebruikte materiaal. Zo weet u straks zeker dat u een bank heeft die helemaal perfect is en die lange tijd meegaat. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die u op dit gebied maar kunt hebben en maken dan gelijk ook een afspraak met u.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep