MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde modulaire bank

Wie op zoek is naar een ronde modulaire bank is bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Meubelmaatwerk Company is de specialist op het gebied van op maat gemaakte banken, eetkamerbanken, tafels, hockers, poefen en wandpanelen. De combinatie van vakmanschap, de beste materialen en een passie voor meubels maken leidt steeds opnieuw tot de mooiste producten.

Zithoek loungebank groot 1 1

Wat is een ronde modulaire bank?

Een modulaire ronde bank is een ronde bank die bestaat uit losse onderdelen die je aan elkaar kunt bevestigen. Op die manier creëer je een bank die uitstekend past in jouw woonkamer. Meubelmaatwerk Company levert maatwerk zodat jouw modulaire bank op maat altijd perfect past in jouw interieur. De banken zijn vervaardigd van de beste materialen waardoor ze jaren lang meegaan.

De voordelen van Meubelmaatwerk Company

De vakmannen van Meubelmaatwerk Company hebben jarenlange ervaring en besteden veel aandacht aan elk detail van uw op maat gemaakte meubelstuk. Door middel van heldere communicatie en persoonlijke aandacht weten wij altijd uw wensen om te zetten in een solide meubelstuk. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en geven dan ook altijd 10 jaar garantie op de constructie van uw meubels en 2 jaar garantie op de materialen. Zo weet u zeker dat u een modulaire ronde bank op maat koopt die voldoet aan uw verwachtingen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1