Ronde modulaire bank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een solide ronde modulaire bank koopt u bij Meubelmaatwerk Company

Wie op zoek is naar een ronde modulaire bank is bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Meubelmaatwerk Company is de specialist op het gebied van op maat gemaakte banken, eetkamerbanken, tafels, hockers, poefen en wandpanelen. De combinatie van vakmanschap, de beste materialen en een passie voor meubels maken leidt steeds opnieuw tot de mooiste producten.

Wat is een ronde modulaire bank?

Een modulaire ronde bank is een ronde bank die bestaat uit losse onderdelen die je aan elkaar kunt bevestigen. Op die manier creëer je een bank die uitstekend past in jouw woonkamer. Meubelmaatwerk Company levert maatwerk zodat jouw modulaire bank op maat altijd perfect past in jouw interieur. De banken zijn vervaardigd van de beste materialen waardoor ze jaren lang meegaan.

De voordelen van Meubelmaatwerk Company

De vakmannen van Meubelmaatwerk Company hebben jarenlange ervaring en besteden veel aandacht aan elk detail van uw op maat gemaakte meubelstuk. Door middel van heldere communicatie en persoonlijke aandacht weten wij altijd uw wensen om te zetten in een solide meubelstuk. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en geven dan ook altijd 10 jaar garantie op de constructie van uw meubels en 2 jaar garantie op de materialen. Zo weet u zeker dat u een modulaire ronde bank op maat koopt die voldoet aan uw verwachtingen.

Over Meubelmaatwerk Company

De eerste op maat gemaakte meubels van Meubelmaatwerk Company verlieten in 1994 de loods. Inmiddels is de meubelmakerij uitgegroeid tot een specialist in op maat gemaakte meubels en heeft Meubelmaatwerk naast een vestiging in IJsselstein ook een tweede vestiging in Hengelo.

Wat kan Meubelmaatwerk Company voor u betekenen?

Als u al precies voor ogen heeft wat voor meubel u wilt kopen, dan bent u van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u dit nog niet goed weet, denken wij graag met u mee. In onze showroom kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over het ontwerpen van een ronde modulaire bank? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag deskundig advies.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep