Ronde horeca banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste ronde horeca banken

Bent u voor uw horeca gelegenheid op zoek naar een uniek meubelstuk? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende meubelstukken voor u klaarstaan. Deze kunnen wij ook helemaal voor u persoonlijk maken. Wilt u een ronde horeca bank op maat? Dan horen wij dit graag van u. We bespreken dan met u welke maat u voor de bank wilt hebben en welke kleur u hierbij het mooiste vindt. Ook de bekleding is iets waar u uw voorkeuren voor kenbaar kunt maken.

Een ronde horeca bank laten maken

We hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring met het maken van meubelen op maat. Neem eens een kijkje op onze website om hier voorbeelden van te zien. We nemen altijd met onze klanten duidelijk hun wensen door, waarna we aan de slag gaan met het maken van een ontwerp. De ronde horeca banken uit ons assortiment zijn echte blikvangers. Elementen voor uw inrichting die er prachtig uitzien en die ook nog eens heel comfortabel zijn. Zo kunt u er op rekenen dat uw gasten optimaal genieten als ze in uw horecazaak op bezoek zijn.

Meer weten over onze ronde horeca banken?

Als u meer wilt weten over onze producten, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier informatie klaarstaan over ons bedrijf, onze meubelen en over onze werkwijze. Deze lichten wij u ook graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo kunt u er zeker van zijn dat u straks nieuwe elementen in uw inrichting kunt zetten die hier nieuw elan aan geven. We komen graag een keer bij u langs om deze elementen met u door te nemen. Maar ook om te bekijken wat er op het gebied van uw inrichting allemaal bij u mogelijk is.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep