Ronde eetbanken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een ronde eetbank op maat

U bent op zoek naar een mooie bank om thuis neer te zetten? Of heeft u een horecagelegenheid waarbij u uw gasten de kans wil geven om op een unieke manier van hun eten te genieten? Bij Meubelmaatwerk Company maken we graag een prachtig meubelstuk op maat voor u. We produceren ronde eetbanken die we helemaal naar wens voor u produceren. U kunt hierbij kiezen voor een kleur en formaat, maar ook voor de gebruikte bekleding en meer. Heeft u een idee voor een ronde eetbank in uw hoofd en wilt u graag dat wij dit idee voor u uitwerken? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen.

Ronde eetbanken uit eigen fabriek

Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die een echte passie hebben voor de productie van ronde eetbanken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u inspiratie op wilt doen voor de bank die voor u mogen maken. Met een ronde eetbank heeft u wel een echte eyecatcher in huis. Het is een prachtig meubelstuk waar iedereen wel op wil zitten om te eten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van ronde eetbanken? Neem dan gewoon even contact met ons op. We bespreken dan samen met u wat er allemaal mogelijk is en hoe u wilt dat uw bank er straks precies uit komt te zien.

Een ronde eetbank op maat laten maken

Als u een ronde eetbank zoekt voor in uw huis of horecagelegenheid, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Als u bij ons een bank laat maken, dan wordt hieraan gewerkt door mensen met een echte passie voor meubels. U krijgt bij ons tien jaar garantie op de constructie van de meubelen, daarnaast ook twee jaar garantie op het gebruikte materiaal.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep