Restaurantbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve restaurantbank

Onze fabriek in IJsselstein produceert gunstig geprijsde restaurantbanken van hoge kwaliteit. Tot in de laatste puntjes zien wij toe op een perfect productieproces. Door onze passie en ons vakmanschap en natuurlijk de gebruikte materialen van perfecte kwaliteit, komen we keer op keer tot een mooi eindresultaat en prachtige restaurantbanken. Ziet u uzelf al zitten op een unieke restaurantbank?

Restaurantbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een restaurantbank op maat? Wij denken graag met u mee om tot een uitmuntend eindresultaat te komen. Naast onze telefonische service en service per mail beschikken wij ook over twee showrooms. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een restaurantbank op maat samen te stellen.

Garantie en service restaurantbanken

Wij gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit en daardoor heeft u maar liefst tien jaar garantie op de complete constructie. Op stoffen zit normaal slechts 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie op alle gebruikte stoffen. Vragen, tips of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Door onze korte lijnen is hier snel in te schakelen. Uiteraard krijgt u ook de nodige tips mee wat betreft onderhoud van uw restaurantbanken.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep

Eetkamerbanken,Eetkamerbank,eetbank,dinerbank,loungebank,zitbank,wandbank,keukenbank,horecabank,rechte bank,lange bank,muurbank,