Restaurant bank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een restaurant bank op maat

Heeft u een eigen restaurant en wilt u graag dat hier mooie, nieuwe banken voor worden gemaakt? Banken die helemaal aansluiten op de persoonlijke stijl van uw restaurant? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We zijn een Nederlands bedrijf, maar komen ook graag eens langs bij u in Belgie om te komen overleggen wat voor banken u graag in uw restaurant wilt zien. Of u nu traditionele houten banken in uw restaurant neer wilt zetten, of banken met een mooie, speciale bekleding, wij staan klaar om dit allemaal voor u te regelen.

De mooiste restaurant banken

We hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring met het maken van meubilair. U kunt altijd even een kijkje nemen op onze website om hier te zien wat wij allemaal voor producten hebben gemaakt in het verleden. U ziet dan niet alleen wat de kwaliteit is van onze producten, maar u kunt ook wellicht inspiratie opdoen voor uw eigen meubels. We raden u daarbij aan om rustig eens te bekijken wat u zelf mooi vindt. Als u zelf al een idee had voor een restaurant bank, dan kunt u natuurlijk ook altijd uw wensen op dit gebied aan ons doorgeven.

Meer weten over onze restaurant banken

Als u de mogelijkheden die u bij ons heeft eens met ons door wilt nemen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een keer langs te komen in een van onze showrooms. Hier hebben wij onze meubelen voor u klaarstaan en kunt u met eigen ogen zien wat voor kwaliteit wij aan u leveren.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep