MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Restaurant bank

Heeft u een eigen restaurant en bent u nu op zoek naar mooie banken? Er zijn natuurlijk heel wat banken te vinden bij groothandels en meubelwinkels, maar misschien heeft u wel een heel specifiek idee in uw hoofd. Een stijl voor de bank die u niet zo snel in een winkel terugvindt, maar waarvan u wel vindt dat deze het beste bij uw inrichting past. Neem dan ook gewoon eens een kijkje bij Meubelmaatwerk Company. We maken namelijk een restaurant bank op maat voor u. Geef gewoon even aan welke stijl u voor uw bank in gedachten heeft, wij gaan hierna dan aan de slag met het maken van deze bank.

De specialist op het gebied van restaurant banken

U heeft voor uw restaurant natuurlijk een persoonlijke stijl in gedachten. Misschien komen bepaalde kleuren of vormen regelmatig terug in uw zaak. Dan is het goed om hier ook een bank neer te kunnen zetten die helemaal bij deze stijl past. Die moet u dan wel net even tegenkomen… Of u moet hem gewoon even bij ons laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van allerhande soorten meubilair voor in uw restaurant. Meubilair dat er niet alleen maar mooi uitziet, maar dat daarnaast ook nog eens heel prettig zit. In een kleur die op uw huisstijl aansluit, wat wilt u nog meer?

Een restaurant bank op maat

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij Meubelmaatwerk Company. We staan altijd klaar om een mooie bank voor u te maken, die perfect past binnen uw zaak. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Samen met u stellen we dan een restaurant bank op maat samen waar uw gasten met genoegen op plaatsnemen.