Polyurea zitbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Ga voor een stijlvolle, maar ook stevige meubilair met een polyurea zitbank

In veel bedrijven staan in bezoekersruimtes, wachtkamers, bedrijfskantines en horecazaken zitbanken. Een zitbank is handig in gebruik, want u kunt hier meerdere bezoekers op kwijt en zonder hiervoor aparte stoelen te hoeven gebruiken. Een zitbank is dus ruimtebesparend en zal tevens stijlvol zijn. Helemaal de retro zitbank is momenteel een trend in veel bedrijven. Maar een zitbank in een publieke ruimte wordt meestal intensief gebruikt. Hierdoor zal de bank als deze niet van goede kwaliteit is, in een mum van tijd versleten zijn. Voorkom snelle slijtage en gebruik in uw openbare ruimtes een polyurea zitbank.

Polyurea zitbanken zijn tegen zaken bestand

Polyurea is niet meer dan een coating waarin kunststof is verwerkt. De coating wordt naadloos aangebracht op de zitbank. De coating is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de uitstraling die u met uw zitbank wilt bereiken niet verloren gaat. Toch profiteert u van de vele voordelen van Polyurea coating. Polyurea zitbanken zijn nagenoeg onslijtbaar en bestand tegen vandalisme, vocht en vuil. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat er gemorst wordt op uw zitbank, helemaal in een horecazaak. De coating maakt het u heel gemakkelijk om de zitbank te reinigen. Vlekken zullen niet in uw zitbank achterblijven. Bovendien is uw zitbank ook buiten te gebruiken, want polyurea zitbanken zijn ook bestand tegen de weersinvloeden.

Een polyurea zitbankstel op maat bij Meubelmaatwerk Company

U wilt ook één of meerdere mooie en stijlvolle zitbanken in uw onderneming? Zitbanken uitkiezen moet zorgvuldig gebeuren, want ze moeten in de stijl van uw interieur blijven. Vraag voor de inrichting van uw publieke ruimtes hulp van Meubelmaatwerk Company. Met onze jarenlange ervaring in interieurontwerp voor talloze bedrijven, mag u van ons professioneel advies verwachten. In onze eigen meubelfabriek produceren wij voor u het perfecte polyurea zitbankstel die naadloos bij uw interieur past en waar u lang van geniet.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep