MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polyurea producten

Het gebruik van polyurea in bedrijfsinterieurs neem hand over hand toe. Dit is gemakkelijk te verklaren, want polyurea is momenteel één van de sterkste materialen in de meubel- en interieurindustrie. Van oorsprong wordt polyurea vooral in de industriële wereld gebruikt. Er kunnen bijvoorbeeld lijmen en kitten van gemaakt worden. In de meubelindustrie wordt de harde kunststof polyurea vooral gebruikt als een coating om bijvoorbeeld banken en stoelen af te dekken met een onslijtbare laag. Ook andere oppervlaktes kunnen voorzien worden met polyurea. Zo is er een groot assortiment polyurea producten ontstaan in de meubelindustrie en die de kwaliteit van uw meublair waarborgen.

Projectinrichting Polycoat banken 2

De voordelen van een polyurea product

Polyurea producten zijn niet alleen in de meubelindustrie populair. Er zijn vele industrieën die veel baat hebben bij polyurea. Maar met een polyurea product uit de meubelindustrie weet u zeker dat u een product heeft dat slijtvast is voor intensief gebruik en hufterproof als u het product in een openbare gelegenheid gebruikt. Polyurea kan extreme temperaturen aan van -32° tot +59° Celsius, de coating is vochtbestendig en kan volledig naadloos worden aangebracht. Hierdoor draagt uw polyurea product ook nog eens bij aan de esthetische uitstraling. En heel belangrijk is uiteraard het onderhoud. De coating is zeer gemakkelijk schoon te houden, zodat vlekken op meubilair snel en gemakkelijk verwijderd worden.

Schakel voor uw polyurea producten hulp van Meubelmaatwerk Company in

Bent u inmiddels ook enthousiast geworden over polyurea producten in uw bedrijfsinterieur? Schakel dan Meubelmaatwerk Company in. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van meubilair op maat. Wij adviseren dan ook diverse stylisten en interieurontwerpers en ook als u als ondernemer bepaalde ideeën heeft, kunt u bij ons terecht. Sommige ideeën zijn misschien lastig voor u om uit te voeren, maar wij maken het mogelijk. Als u hierbij gebruikmaakt van een polyurea product, dan is uw interieur niet alleen mooi en stijlvol aangekleed, uw interieur is sterk en duurzaam.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Polycoat Maatwerk Trapelementen