Polyurea meubel

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een polyurea meubel is sterk en onverwoestbaar

Wanneer u goede kwaliteit meubels koopt, wilt u ook dat uw meubels sterk zijn en lang mee kunnen. Dit geldt helemaal voor stoelen en banken. U heeft de keuze uit diverse soorten stofferingen, maar de ene stoffering is de andere niet. Een stoffen bank of stoel kan bij een slechte of matige kwaliteit al snel slijten. Vlekken maken de stof minder mooi omdat ze niet gemakkelijk te verwijderen zijn. Leder is een goede stofferig voor uw bank of stoel, maar kan door de jaren heen ook beschadigd raken. Met een polyurea meubel heeft u van slijtage en vlekken geen last meer.

Wat zijn polyurea meubels?

Polyurea meubels zijn meubels die bedekt zijn met een speciale coating, ook wel polyurea genoemd. Polyurea is een harde kunststof coating, waarmee u onverwoestbare meubels krijgt. Niet alleen voor particulier gebruik zijn polyurea meubels heel geschikt, zeker ook voor het bedrijfsleven. Denkt u aan horecazaken waar intensief gebruik wordt gemaakt van meubilair. Het materiaal is geschikt voor zowel meubels binnen als buiten, het is waterbestendig en blijft ondanks het harde kunststof toch flexibel en veerkrachtig. Polyurea is in diverse kleuren verkrijgbaar en uitermate goed schoon te houden, ook met chemische middelen. Wanneer u dus sterke en slijtvaste meubels zoekt, dan is de keuze snel gemaakt. Met polyurea meubels heeft u hét alternatief voor snel slijtende stoffering gevonden.

Polyurea meubilair bij Meubelmaatwerk Company

Zoekt u meubels op maat voor uw instelling of onderneming? Dan kan Meubelmaatwerk Company u helpen. Wij ontwerpen in samenspraak met u uw meubels op maat en wanneer u wenst kunnen wij uw gehele interieur ontwerpen. Is het een wens van u om lang van uw meubilair te genieten? Dan bieden wij u polyurea meubilair aan. In principe is polyurea voor veel toepassingen bruikbaar, ook wanneer u oud meubilair van een nieuwe stoffering wilt voorzien. Uw oude meubels zien er na een behandeling met polyurea weer gloednieuw uit.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep