MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polyurea hufterproof

Uw interieur kan soms zwaar lijden onder de aanwezigheid van uw bezoekers en gasten. Dit gaat zo in allerlei branches. In de horeca is dit sowieso een feit. Maar ook in de detailhandel en in wachtkamers en bezoekersruimtes in diverse soorten bedrijven en instellingen. Logischerwijs zullen uw meubels door intensief gebruik slijten. Vooral in horecazaken wordt er veel gemorst en zullen uw meubels op den duur vlekken bevatten. Daarnaast is er een groep bezoekers die al dan niet zichtbaar vandalisme uitvoert op uw meubilair. Dit is doelbewust schade aanrichten, wat u als ondernemer veel geld kan kosten. U kunt daarom uw meubels met polyurea hufterproof laten behandelen.

Projectinrichting Polycoat banken

Met een polyurea hufterproof meubel maakt vandalisme geen kans meer

Het grootste probleem van ondernemers die een publieke ruimte hebben, is om de juiste balans te vinden tussen stijlvolle meubels en meubels die bestand zijn tegen vandalisme, slijtage en vuil. Mooi meubilair kan ook kwetsbaar zijn. Na enkele keren gebruik kan uw meubilair dan al stuk of ernstig vervuild zijn. Wanneer u uw meubels met polyurea laat behandelen heeft u de balans gevonden. U kunt genieten van én stijlvol meubilair én een polyurea hufterproof meubel, waar vandalen geen schijn van kans tegen hebben. Bovendien zal uw meubilair niet vol met vlekken en vuil komen te zitten, want polyurea zorgt voor een glad oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is.

De polyurea hufterproof meubels van Meubelmaatwerk Company

Bent u ook een ondernemer die zoekende is naar de juiste meubels voor uw interieur? Meubels die er mooi en uitnodigend uitzien en tegelijkertijd hufterproof zijn? Dan kan Meubelmaatwerk Company u helpen. Bij ons kunt u terecht voor interieurontwerp en wij hebben een groot aanbod van polyurea hufterproof meubels. Of u nu tafels en stoelen zoekt, zitbanken of complete zithoeken, wij maken alles op maat voor u en volledig hufterproof.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
polycoad meubilair