Polyurea hufterproof

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Uw nieuwe of bestaande meubels met polyurea hufterproof gemaakt

Uw interieur kan soms zwaar lijden onder de aanwezigheid van uw bezoekers en gasten. Dit gaat zo in allerlei branches. In de horeca is dit sowieso een feit. Maar ook in de detailhandel en in wachtkamers en bezoekersruimtes in diverse soorten bedrijven en instellingen. Logischerwijs zullen uw meubels door intensief gebruik slijten. Vooral in horecazaken wordt er veel gemorst en zullen uw meubels op den duur vlekken bevatten. Daarnaast is er een groep bezoekers die al dan niet zichtbaar vandalisme uitvoert op uw meubilair. Dit is doelbewust schade aanrichten, wat u als ondernemer veel geld kan kosten. U kunt daarom uw meubels met polyurea hufterproof laten behandelen.

Met een polyurea hufterproof meubel maakt vandalisme geen kans meer

Het grootste probleem van ondernemers die een publieke ruimte hebben, is om de juiste balans te vinden tussen stijlvolle meubels en meubels die bestand zijn tegen vandalisme, slijtage en vuil. Mooi meubilair kan ook kwetsbaar zijn. Na enkele keren gebruik kan uw meubilair dan al stuk of ernstig vervuild zijn. Wanneer u uw meubels met polyurea laat behandelen heeft u de balans gevonden. U kunt genieten van én stijlvol meubilair én een polyurea hufterproof meubel, waar vandalen geen schijn van kans tegen hebben. Bovendien zal uw meubilair niet vol met vlekken en vuil komen te zitten, want polyurea zorgt voor een glad oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is.

De polyurea hufterproof meubels van Meubelmaatwerk Company

Bent u ook een ondernemer die zoekende is naar de juiste meubels voor uw interieur? Meubels die er mooi en uitnodigend uitzien en tegelijkertijd hufterproof zijn? Dan kan Meubelmaatwerk Company u helpen. Bij ons kunt u terecht voor interieurontwerp en wij hebben een groot aanbod van polyurea hufterproof meubels. Of u nu tafels en stoelen zoekt, zitbanken of complete zithoeken, wij maken alles op maat voor u en volledig hufterproof.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep