MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polyurea coating bank

Zitbanken kunnen uw bedrijfsinterieur helemaal afmaken. In bepaalde ruimtes zal een zitbank minder gebruikt worden dan in andere ruimtes. Denkt u aan horecazaken en wachtruimtes waar intensief gebruik wordt gemaakt van uw zitbanken. Hierdoor loopt u het risico op snelle slijtage van uw zitbanken. Bezoekers kunnen ook schade aan uw zitbanken aanbrengen of ze vuil maken. Met een polyurea coating bank heeft u van al deze problemen geen last en hierdoor bereiken uw zitbanken een lange levensduur. Een polyurea coating bank hoeft niet van invloed te zijn op de uitstraling van uw bank, zodat u toch altijd een bij het interieur passende bank in uw ruimte heeft staan.

Polycoat Maatwerk Trapelementen 2

Geniet ook van de voordelen van een polyurea coat bank

Met een polyurea coat bank geniet u van diverse voordelen. Polyurea is een kunststof coating die op uw bank wordt aangebracht om deze nagenoeg onverwoestbaar te maken. Het gebruik van polyurea in vooral bedrijfsinterieurs wordt steeds populairder. Dit is niet voor niets. Juist in publieke ruimtes zal een polyurea coat bank uitkomst bieden. Uw bank wordt uitermate sterk en slijtvast. Bezoekers die kwade opzet hebben en uw bank willen vernielen, zullen mede door de aangebrachte coating niet door de bekleding kunnen komen. Hierdoor heeft u uw bank ook hufterproof gemaakt. De coating kan in een bepaalde kleur worden aangebracht, zodat de bank altijd in uw interieur past.

U koopt uw polyurea bank bij Meubelmaatwerk Company

Niet iedere ondernemer heeft evenveel kijk op interieurinrichting en de keuze voor een bijpassende bank. Het is daarom aan te raden om Meubelmaatwerk Company in te schakelen als u uw interieur wilt vernieuwen of behoefte heeft aan zitbanken op maat. Wij ontwerpen zitbanken naar uw wens en smaak en kunnen deze voorzien van polyurea coating. U krijgt dan een polyurea bank die naadloos aansluit bij uw interieur en door de aangebrachte coating langdurig meegaat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Projectinrichting Polycoat banken