MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polycoat producten

In bedrijven waar veelvuldig bezoekers en klanten komen, is een slijtvast interieur zeer belangrijk. U heeft misschien flink geïnvesteerd in het interieur van uw wachtkamer of bezoekersruimte, dus u wilt niet binnen korte tijd wederom uw interieur aanpassen. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. U moet goed inventariseren wat de zwakke onderdelen in uw interieur zijn. Dit zijn vooral stoelen, banken, tafels en vloeren. Deze zaken zullen door het intensieve gebruik snel slijten en moeten ook zeer regelmatig schoongemaakt worden. Met polycoat producen in uw interieur heeft u meubels die ook daadwerkelijk bestand zijn tegen intensief gebruik.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Wat doet een polycoat product voor uw interieur

Uiteraard bent u het die de uitstraling van uw interieur bepaalt. Dit doet u door een keuze te maken uit de aankleding van uw interieur en uit de meubels. Er zijn voldoende meubels verkrijgbaar die ook door een groot publiek intensief gebruikt kunnen worden. Met een polycoat product weet u zeker dat slijtage van uw meubels niet op korte termijn zal plaatsvinden. Uiteraard is het onderhoud van uw meubels ook erg belangrijk. In bijvoorbeeld een horecazaak dient u tafels, banken en stoelen na gebruik weer te reinigen. Wanneer uw meubels zijn voorzien van een polycoat product, heeft u een strakke en naadloze afwerking en dit is uitermate gemakkelijk af te nemen.

Bepaal met ons waar polycoat producten toegepast worden

U wilt een duurzame inrichting maar weet niet goed waar u moet beginnen en welke polycoat producten u waar moet gebruiken? Neemt u dan contact met Meubelmaatwerk Company op. Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, zorgen wij voor meubels op maat. Welke ruimte in uw onderneming ook ingericht moet worden, wij kunnen u vertellen welke polycoat producten u het beste kunt gebruiken en op welke plek. Wilt u meer weten over polycoat en de voordelen hiervan? Neemt u gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Projectinrichting Polycoat banken