Polycoat producten

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met polycoat producten is uw interieur bestand tegen alles

In bedrijven waar veelvuldig bezoekers en klanten komen, is een slijtvast interieur zeer belangrijk. U heeft misschien flink geïnvesteerd in het interieur van uw wachtkamer of bezoekersruimte, dus u wilt niet binnen korte tijd wederom uw interieur aanpassen. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. U moet goed inventariseren wat de zwakke onderdelen in uw interieur zijn. Dit zijn vooral stoelen, banken, tafels en vloeren. Deze zaken zullen door het intensieve gebruik snel slijten en moeten ook zeer regelmatig schoongemaakt worden. Met polycoat producen in uw interieur heeft u meubels die ook daadwerkelijk bestand zijn tegen intensief gebruik.

Wat doet een polycoat product voor uw interieur

Uiteraard bent u het die de uitstraling van uw interieur bepaalt. Dit doet u door een keuze te maken uit de aankleding van uw interieur en uit de meubels. Er zijn voldoende meubels verkrijgbaar die ook door een groot publiek intensief gebruikt kunnen worden. Met een polycoat product weet u zeker dat slijtage van uw meubels niet op korte termijn zal plaatsvinden. Uiteraard is het onderhoud van uw meubels ook erg belangrijk. In bijvoorbeeld een horecazaak dient u tafels, banken en stoelen na gebruik weer te reinigen. Wanneer uw meubels zijn voorzien van een polycoat product, heeft u een strakke en naadloze afwerking en dit is uitermate gemakkelijk af te nemen.

Bepaal met Meubelmaatwerk Company waar polycoat producten toegepast worden

U wilt een duurzame inrichting maar weet niet goed waar u moet beginnen en welke polycoat producten u waar moet gebruiken? Neemt u dan contact met Meubelmaatwerk Company op. Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, zorgen wij voor meubels op maat. Welke ruimte in uw onderneming ook ingericht moet worden, wij kunnen u vertellen welke polycoat producten u het beste kunt gebruiken en op welke plek. Wilt u meer weten over polycoat en de voordelen hiervan? Neemt u gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep