Polycoat meubel

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met een polycoat meubel bent u verzekerd van goede kwaliteit

Het probleem van ondernemers die meubels gebruiken voor hun gasten en bezoekers, is dat meubels aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast heeft u te maken met het gedrag van uw gasten. Niet iedere gast zal even zuinig met uw meubels omspringen. Toch is het belangrijk dat u als ondernemer mooie en bij het interieur passende meubels in uw zaak heeft staan. Dit trekt klanten en zo maakt de aankleding van uw onderneming een onderdeel uit waarmee u inkomsten genereert. Om niet voortdurend nieuwe meubels te kopen omdat ze stuk of versleten zijn, is het ook mogelijk om een polycoat meubel aan te schaffen.

Wat zijn polycoat meubels?

Polycoat meubels zijn geen bepaalde stijl meubels, maar een extra beschermende kunststof laag over uw meubels. Polycoat is een coating over meubels die ze sterk en onverwoestbaar maakt. Mede door de voordelen van polycoat zijn polycoat meubels populair geworden in diverse bedrijfstakken. Meubels met polycoat zijn zeer geschikt om te gebruiken op plekken waar u veel gasten ontvangt. Meubels worden dan veel gebruikt. Met polycoat meubels zult u nauwelijks hinder ondervinden door slijtage en ook vandalen wordt het met een coating van polycoat op de meubels erg lastig gemaakt. Welke stijl meubels u ook kiest, polycoat is op veel soorten meubels te gebruiken. U kunt dus altijd in uw eigen stijl blijven en toch van de voordelen van polycoat genieten.

Uw polycoat meubilair op maat bij Meubelmaatwerk Company

U heeft keuze uit vele soorten meubels voor uw onderneming. Maar soms maken de stijl van uw interieur of de afmetingen van uw ruimte het onmogelijk om standaard meubilair te gebruiken. U kun dan aankloppen bij Meubelmaatwerk Company. Wij zijn gespecialiseerd om meubels op maat te maken. Ook wij houden rekening met een eventueel intensief gebruik van uw meubels en passen wanneer u dit wenst polycoat toe. Met onze ons polycoat meubilair heeft u meubels in de stijl die u wenst en die bestand zijn tegen vrijwel alles, zoals slijtage, vuil en vandalisme.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep