MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polycoat meubel

Het probleem van ondernemers die meubels gebruiken voor hun gasten en bezoekers, is dat meubels aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast heeft u te maken met het gedrag van uw gasten. Niet iedere gast zal even zuinig met uw meubels omspringen. Toch is het belangrijk dat u als ondernemer mooie en bij het interieur passende meubels in uw zaak heeft staan. Dit trekt klanten en zo maakt de aankleding van uw onderneming een onderdeel uit waarmee u inkomsten genereert. Om niet voortdurend nieuwe meubels te kopen omdat ze stuk of versleten zijn, is het ook mogelijk om een polycoat meubel aan te schaffen.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Wat zijn polycoat meubels?

Polycoat meubels zijn geen bepaalde stijl meubels, maar een extra beschermende kunststof laag over uw meubels. Polycoat is een coating over meubels die ze sterk en onverwoestbaar maakt. Mede door de voordelen van polycoat zijn polycoat meubels populair geworden in diverse bedrijfstakken. Meubels met polycoat zijn zeer geschikt om te gebruiken op plekken waar u veel gasten ontvangt. Meubels worden dan veel gebruikt. Met polycoat meubels zult u nauwelijks hinder ondervinden door slijtage en ook vandalen wordt het met een coating van polycoat op de meubels erg lastig gemaakt. Welke stijl meubels u ook kiest, polycoat is op veel soorten meubels te gebruiken. U kunt dus altijd in uw eigen stijl blijven en toch van de voordelen van polycoat genieten.

Uw polycoat meubilair op maat bij Meubelmaatwerk Company

U heeft keuze uit vele soorten meubels voor uw onderneming. Maar soms maken de stijl van uw interieur of de afmetingen van uw ruimte het onmogelijk om standaard meubilair te gebruiken. U kun dan aankloppen bij Meubelmaatwerk Company. Wij zijn gespecialiseerd om meubels op maat te maken. Ook wij houden rekening met een eventueel intensief gebruik van uw meubels en passen wanneer u dit wenst polycoat toe. Met onze ons polycoat meubilair heeft u meubels in de stijl die u wenst en die bestand zijn tegen vrijwel alles, zoals slijtage, vuil en vandalisme.

Polycoat bestaat uit een 2 componenten epoxy coating die toe te passen is als coating op hout in diverse vormen. De coating is waterdicht en zal naadloos worden aangebracht. Uw beoogde uitstraling van de meubels blijft behouden en de coating zorgt voor een krasvrij oppervlak die gemakkelijk is schoon te maken. Polycoat maatwerk zijn breed inzetbaar. Wat dacht u van een trapelement in de aula, of een modulaire zitmeubel in een openbare ruimte, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Wij helpen u graag met het adviseren voor bijvoorbeeld een kantine, openbare ruimtes, tuin of zelfs uw terras.

We hebben als standaard kleuren verkrijgbaar in RAL tinten en op aanvraag: NCS kleuren.

Projectinrichting Polycoat banken