Polycoat maatwerk

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Pas polycoat maatwerk toe in uw bedrijfsinterieur

Als ondernemer wilt u zich onderscheiden van de concurrenten. Een methode waarmee u dit kunt doen is met het interieur. Dit wordt vooral in de horeca breed toegepast. De ene horecazaak ziet er nog mooier en stijlvoller uit dan de concurrent. In Fastfoodrestaurants wordt de uitstraling extra gecombineerd met robuustheid om de levensduur van meubilair te verlengen. Dit kan een lastige keuze zijn voor ondernemers. Men wil een luxe en stijlvolle zaak hebben, maar toch ook een ruimte die bestand is tegen snelle slijtage of zelfs vandalisme. Met polycoat maatwerk kunt u een interieur op maat verkrijgen, waarbij polycoating de beschermende werking uitvoert.

Polycoat maatwerken maken uw interieur af

Polycoat maatwerken zijn breed toepasbaar. U moet alleen weten waar u polycoat gebruikt. Voor vloeren is polycoat een geliefde coating. Hiermee kan een sterke en slijt- en krasvrije vloer worden aangebracht. Maar polycoat kunt u ook toepassen op uw meubels. Dit is erg belangrijk als u veel gasten en bezoekers ontvangt en niet voortdurend wilt investeren in nieuw meubilair. Uw meubilair zal hierdoor voorzien worden van een zeer sterke coating. De coating is waterdicht en zal naadloos worden aangebracht. Uw beoogde uitstraling van de meubels blijft behouden en de coating zorgt voor een krasvrij oppervlak die gemakkelijk is schoon te maken.

Kom voor uw polycoat op maat naar Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company is de specialist als het gaat om meubels en interieurs met polycoat op maat. Bij ons kunt u terecht voor interieuradvies en hoe u het beste polycoat in uw interieur kunt toepassen. In onze eigen meubelfabriek maken wij uw meubels op maat, zodat u een volstrekt uniek interieurinrichting krijgt. Wij ontwerpen luxe inrichtingen, maar ook sobere inrichtingen en voor alle branches. Mede met polycoat op maat, profiteert u naast de uitstraling van uw interieur ook van slijt- en krasvaste meubels op maat.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep