MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polycoat buitenmeubels

Veel horecabedrijven hebben een terras waar bezoekers bij mooi weer ontspannen van het zonnetje kunnen genieten. De aankleding van een terras kan voor de horecaondernemer een uitdaging zijn. In uw horecazaak kunt u mooi meubilair uitgekozen hebben en u wilt dezelfde stijl doorzetten naar uw terras? Meubilair dat u binnen gebruikt, kan niet zomaar buiten worden gezet. Buiten heeft u te maken met diverse weersomstandigheden en daar moet uw buitenmeubilair tegen bestand zijn. Met polycoat buitenmeubels, maakt u uw meubels bestand voor buitengebruik en intensief gebruik. Door middel van uw interieurstijl is het mogelijk om een mooie overgang van binnen naar buiten creëren.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Waarom kiezen voor een polycoat buitenmeubel?

Polycoat is een coating dat ideaal is voor binnen, maar helemaal voor buiten. Uw buitenmeubilair die met deze coating zijn afgewerkt, zijn bestand tegen vocht en alle weersomstandigheden. Dit is een vereiste als u voor buitenmeubels kiest. Ook al valt er een bui op uw polycoat meubel, het zal geen invloed hebben op de kwaliteit van uw meubel. Na de regenbui, is uw polycoat meubel gemakkelijk met een doek droog te maken en weer klaar voor gebruik. De coating kan voor diverse soorten meubels gebruikt worden en wordt naadloos aangebracht. Hierdoor zal polycoat geen invloed hebben op de stijl van uw buitenmeubels.

Kies voor polycoat buitenmeubilair van Meubelmaatwerk Company

Heeft u ook moeite met de aankleding van uw terras? Meubelmaatwerk Company kan een gezellig en stijlvol terras voor u ontwerpen met de aanwezigheid van mooi polycoat buitenmeubilair. U hoeft met onze polycoat buitenmeubilair niet in te boeten op luxe en uitstraling. Toch geniet u door de polycoat van buitenmeubilair dat bestand is tegen de weersomstandigheden, hufterproof is en gemakkelijk schoon te houden. Wilt u ook eens zien welk polycoat buitenmeubilair wij in ons assortiment hebben? Maakt u dan een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Projectinrichting Polycoat banken