Poly zitbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Houd uw zitbank langdurig mooi en in goede kwaliteit met een poly zitbank

Gebruikt u in uw bezoekersruimte of bedrijfsruimte ook zitbanken? Het is de kunst om uw zitbanken langdurig mooi te houden, zodat u niet voortdurend een nieuwe zitbank hoeft aan te schaffen. In ruimtes waar u veel te maken krijgt met veel bezoekers en gasten, zal een zitbank heel wat te verduren hebben. Door intensief gebruik kan uw zitbank snel slijten en bezoekers zullen voedsel morsen. Kleine kinderen letten niet op de kwaliteit van uw zitbank en zullen er overheen lopen of vandalen proberen uw zitbank opzettelijk te vernielen. Snelle slijtage, vuil en schade kunt u vermijden door gebruik te maken van een poly zitbank.

Poly zitbanken die in uw interieur passen

Wilt u overgaan tot de aanschaf van nieuwe zitbanken, dan zijn poly zitbanken een goede keuze. Helemaal in ruimtes waar u gasten en bezoekers ontvangt, zijn poly zitbanken een uitkomst. Zitbanken zijn een grote aanschaf en uw wilt hier zolang mogelijk van genieten. Juist omdat uw zitbanken in een publieke ruimte staan, is het risico op slijtage en vandalisme groot. Poly is een coating die op uw zitbanken zijn aangebracht en waarmee u veel problemen met uw zitbanken kunt voorkomen. Snelle slijtage zal niet meer plaatsvinden en uw zitbanken stukmaken zal niet gemakkelijk gaan. Ook voor uzelf is het handig dat poly zitbanken snel en gemakkelijk te reinigen zijn.

Een poly zitbankstel op maat door Meubelmaatwerk Company

Kunt u niet de juiste zitbanken vinden voor uw interieur? Of heeft u behoefte aan een wijziging voor uw interieur inclusief uw zitbanken? Meubelmaatwerk Company is dan graag uw partner. Wij adviseren al jarenlang interieurarchitecten en stylisten bij het inrichten van bedrijfsinterieurs. Naast onze vakkundige kijk op bedrijfsinterieurs, maken wij uw zitbanken op maat als dit nodig is. Met een door ons gemaakt poly zitbankstel op maat, past uw zitbank altijd in uw interieur en geeft u ze met polycoating een uitstekende bescherming.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep