MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Piepschuim banken

Heeft u een interieur in een bijzondere stijl, dan is er een kans dat standaard vormgegeven meubels hier niet bijpassen. Maar probeert u dan maar eens een bank te vinden in een zeer speciale vorm of afmeting. Of dergelijke vormen zijn niet te verkrijgen als bank of als ze wel te koop zijn extreem duur. Toch is het mogelijk om een bank in uw interieur te plaatsen, waarvan de vormgeving exact overeenkomt met wat u in gedachten had. Dit kan met een bank die u op maat laat maken. U zult denken dat dit ook zeer duur is? Niet als u hierbij gebruikmaakt van een relatief goedkoop en gemakkelijk bewerkbaar materiaal. Piepschuim banken zijn zeker de moeite van overwegen waard.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Met piepschuim banken zijn al uw wensen uitvoerbaar

Piepschuim is een materiaal dat iedereen wel kent. De meeste mensen kennen het als verpakkingsmateriaal, maar piepschuim is zeer breed toepasbaar, ook in de meubelindustrie. Piepschuim wordt ook wel eens EPS (Expanded Polystyrene) genoemd en verwijst naar de eigenlijke naam van het materiaal. Piepschuim heeft als eigenschap dat het in vrijwel alle vormen te frezen is. Dit geldt ook voor uw piepschuim banken. Wilt u perfect vloeiende ronde vormen in uw banken, dan is dit met standaard banken nagenoeg niet te bereiken. Met piepschuim lukt dit wel. Nadat uw piepschuim bank is gefreesd, wordt het afgewerkt in de gewenste kleur en voorzien van een coating, zodat een mooie en stevige bank ontstaat.

Laat uw piepschuim bankstel maken door Meubelmaatwerk Company

U heeft een fantastisch interieur laten ontwerpen, maar u kunt er niet het juiste bankstel bij vinden? Vraag dan hulp aan Meubelmaatwerk Company. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk banken en kunnen ook uw bankstel op maat maken. Vooral als u een zeer bijzondere vormgeving wenst, dan kunnen wij dit bereiken met een piepschuim bankstel. Wij zorgen voor een perfect afgewerkte bank die volledig aansluit met uw interieur en die mede door het gebruik van een sterke coating langdurig meegaat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1