Ontvangstruimte banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve ontvangstruimte bank

Ontvangstruimte banken met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Tot in detail worden deze ontvangstruimte banken door ons geproduceerd in onze eigen fabriek. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en vakmanschap worden ingezet om tot een perfect eindresultaat te komen. Bovendien gebruiken we enkel de beste materialen, vakmanschap en passie in het productieproces.

Ontvangstruimte bank op maat

Al een compleet plan klaar voor een ontvangstruimte bank op maat? Door onze ruime ervaring weten wij met de meeste oplossingen wel raad. Zo adviseren wij graag wanneer u nog niet alles wat betreft het ontwerp duidelijk heeft, of maken wij het gehele ontwerp voor u als u inspiratie mist. Wist u dat wij beschikken over twee showrooms? Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een ontvangstruimte bank op maat samen te stellen.

Garantie en service ontvangstruimte banken

Garantie en service zijn evenals de kwaliteit van de producten zeer belangrijk. Hierom krijgt u tien jaar garantie op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Bovendien krijgt u altijd gepast advies over het onderhouden van uw ontvangstruimte banken en ontzorgen we u als er problemen zijn door de snelle en heldere communicatie en korte lijnen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep