MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ontvangstruimte banken

Ontvangstruimte banken met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Tot in detail worden deze ontvangstruimte banken door ons geproduceerd in onze eigen fabriek. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en vakmanschap worden ingezet om tot een perfect eindresultaat te komen. Bovendien gebruiken we enkel de beste materialen, vakmanschap en passie in het productieproces.

Bedrijsrestaurant dinerbanken

Ontvangstruimte bank op maat

Al een compleet plan klaar voor een ontvangstruimte bank op maat? Door onze ruime ervaring weten wij met de meeste oplossingen wel raad. Zo adviseren wij graag wanneer u nog niet alles wat betreft het ontwerp duidelijk heeft, of maken wij het gehele ontwerp voor u als u inspiratie mist. Wist u dat wij beschikken over twee showrooms? Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een ontvangstruimte bank op maat samen te stellen.

Garantie en service ontvangstruimte banken

Garantie en service zijn evenals de kwaliteit van de producten zeer belangrijk. Hierom krijgt u tien jaar garantie op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Bovendien krijgt u altijd gepast advies over het onderhouden van uw ontvangstruimte banken en ontzorgen we u als er problemen zijn door de snelle en heldere communicatie en korte lijnen.

Ronde eethoekbank Boucle wit