Ontmoetingsruimte meubilair

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Maak uw ontmoetingsruimte meubilair bestand tegen slijtage en vandalisme

Een ontmoetingsruimte kan heel divers zijn. Er zijn overdekte ontmoetingsruimtes en ontmoetingsruimtes in de de buitenlucht. Een belangrijk kenmerk van ontmoetingsruimtes, is dat het openbare ruimtes zijn waar iedereen toegang tot heeft. Ontmoetingsruimte meubilair wat in deze ruimtes wordt geplaatst, kan dan ook op verschillende wijzes gebruikt worden. Het ene moment maakt een ouder echtpaar hier gebruik van een even later een gezin met kleine kinderen. Vaak zijn het ook groepjes jongeren die samenscholen in een ontmoetingsruimte en veelvuldig van het meubilair gebruikmaken. Door veelvuldig gebruik is de kans op al dan niet bewust aangebrachte schade aan het ontmoetingsruimte meubilair groot.

Voorkom vandalisme met hufterproof ontmoetingsruimte meubels

Het is logisch dat ontmoetingsruimte meubels na verloop van tijd sporen van slijtage vertonen. Door intensief gebruik is dit bij normaal meubilair en normaal gebruik nauwelijks te voorkomen. Helaas zijn ontmoetingsruimtes vaak publieke ruimtes waar iedereen toegang tot heeft. Ook mensen die kwade bedoelingen hebben, zoals vandalen die van plan zijn om meubels in deze ruimte te vernielen. Dit kan gaan van moedwillig meubels stukmaken tot het spuiten van graffiti op de meubels. Dit kan voorkomen worden door duurzame ontmoetingsruimte meubels te plaatsen en die tevens hufterproof zijn. Hierdoor kunt u veel geld besparen,f doordat u niet telkens meubels hoeft te vervangen, te frepareren of schoon te maken.

Laat een ontmoetingsruimte meubel maken door Meubelmaatwerk Company

U bent op zoek naar mooi meubilair dat goed in de stijl van uw ontmoetingsruimte past? Dan bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Wanneer u geen standaard meubels wenst, maar aantrekkelijk uitziende meubels, dan hebben wij ongetwijfeld de juiste meubels in ons assortiment. En zo niet, dan is dit nog geen probleem. Wij leveren ook maatwerk. U kunt u eigen ontmoetingsruimte meubel laten ontwerpen en die maken wij dan voor u. Uiteraard maken wij gebruik van de hoge kwaliteit materialen en wanneer gewenst maken uw meubel ook hufterproof.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep