Ontmoetingsruimte banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kleed uw ontmoetingsruimte aan met fraaie ontmoetingsruimte banken

Banken zijn het meest ideale meubelstuk die in een ontmoetingsruimte geplaatst kunnen worden. Zoals de naam al aangeeft, in een ontmoetingsruimte ontmoeten mensen elkaar. Dit kan in een ontmoetingsruimte zijn van een speeltuin, maar ook een wijkcentrum in de buurt of waar dan ook. Op ontmoetingsruimte banken kan gemakkelijk plaats worden genomen om met elkaar in gesprek te raken of voor een gezellige tijd. Plaats daarom ook gezellige ontmoetingsruimte banken in uw ontmoetingsruimte, zodat het ook daadwerkelijk gezellig wordt. Hierbij heeft u de keuze uit diverse soorten banken in allerlei designs, ook die bij het interieur passen.

Een ontmoetingsruimte bank moet ook stevig zijn

Een ontmoetingsruimte bank moet natuurlijk niet alleen een mooi design hebben. Het is erg belangrijk dat de bank zeer stevig en duurzaam is. Zo hoeft u de bank niet na korte tijd al te vervangen of te repareren. Bij intensief gebruik gaat een bank nu eenmaal slijten, maar dit kunt u voorkomen met extra stevige banken die voorzien zijn van een polycoating. De bank blijft comfortabel, maar de coating voorkomt dat er schade aan de bekleding ontstaat door slijtage of opzettelijk gemaakte schade. Tevens zal de coating ervoor zorgen dat de bank vlekvrij blijft en gemakkelijk schoon te maken is. Deze banken kunnen overigens zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Laat Meubelmaatwerk Company uw ontmoetingsruimte bankstel op maat maken

Kunt u geen bankstel vinden die geschikt is voor uw ontmoetingsruimte? Aparte designs zijn ook lastig te krijgen of anders onbetaalbaar. Of misschien heeft u wel een eigen ontwerp in gedachten voor uw ontmoetingsruimte bankstel? Dan wordt het tijd om eens contact op te nemen met Meubelmaatwerk Company. Wij maken allerlei soorten banken en meubels op maat en zorgen er tevens voor dat de banken beschermd zijn tegen vocht, slijtage en vandalisme. Zo vindt u toch uw unieke bank die perfect in uw ontmoetingsruimte past.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep