MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Onderwijsinrichting

Onderwijsinrichting is de aankleding en het meubilair voor een onderwijsinstelling. Pakt u de onderwijsinrichting als school zelf op of laat u dit uitvoeren door een projectinrichter? In ieder geval staat vast, dat een verandering of het samenstellen van een nieuwe onderwijsinrichting erg veel voeten in aarde heeft. Vooral in het voortgezet onderwijs, kunt u te maken hebben met grote scholengemeenschappen en dan is de onderwijsinrichting een project dat veel aandacht vraagt. Er zijn tal van zaken waar u op moet letten. Als u voor uw onderwijsinrichting begeleiding zoekt of specifiek meubilair nodig heeft, neem dan contact op met Meubel Maatwerk Company.

Wat komt er kijken bij onderwijs inrichting?

Gaat het om een nieuwe onderwijsinstelling of wilt u de onderwijs inrichting van een bestaande school aanpassen? Voor welke onderwijsinstelling het ook is, er zijn enkele zaken waar u goed op moet letten. Dit betreft vooral de kwaliteit van het meubilair. Omdat schoolmeubilair intensief wordt gebruikt en waar vaak hardhandig mee wordt omgegaan, is een zeker mate van robuustheid noodzakelijk. Naast het feit dat meubilair sterk moet zijn, wilt u wel modern meubilair in een bepaalde stijl. Zo sluit het gebruikte meubilair goed aan op de totale onderwijs inrichting. In veel gevallen vraag dit om een maatwerk aanpak.

Onderwijsinrichting op maat bij Meubel Maatwerk Company

Voor onderwijsinrichting op maat, kunt u terecht bij Meubel Maatwerk Company. We zijn hier al ruim 30 jaar ervaren in. Naast advisering en begeleiding betreffende uw projectinrichting, maken wij desgewenst al uw onderwijsmeubilair op maat. Of u nu meubilair met specifieke afmetingen zoekt, in niet gebruikelijk vormen of in een speciaal design, wij maken uw gehele onderwijsinrichting op maat. In onze showroom in Culemborg laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Hier kunt u ook de nodige inspiratie opdoen. Wilt u meer weten over onderwijsinrichting op maat? U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.