MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Modulaire bank op pootjes

Heeft u een (bedrijfs)ruimte die u regelmatig anders inricht? Of heeft u in uw ruimte juist behoefte aan flexibiliteit? In dergelijke ruimtes heeft u meestal geen behoefte aan vaste, grote en zware meubels. Het is zeer hinderlijk als u regelmatig een grote bank moet verplaatsen. Hierbij heeft u altijd hulp nodig en het anders inrichten van de ruimte kost meer tijd. Zoekt u toch een geschikte bank? Een modulaire bank op pootjes is hiervoor de oplossing. Omdat de bank op pootjes staat, is deze gemakkelijk te verschuiven. Het belangrijkste voordeel, is dat u een modulaire bank gemakkelijk en snel kleiner maakt of uitbreidt.

Hoek elementenbank

Wat zijn de mogelijkheden van modulaire banken op pootjes?

Modulaire banken op pootjes zijn banken die uit losse elementen bestaan. Hierdoor kunt u een element aan de bank toevoegen, maar ook weghalen en zo uw eigen bank creëren in de opstelling die u wenst. Vooral in zakelijk ruimtes, zullen modulaire banken op pootjes een echte eyecatcher zijn. Bent u de opstelling zat? Geen enkel probleem, want u verandert snel de opstelling van de bank. Alles is mogelijk met modulaire banken op pootjes. Misschien wilt u wel vanuit één grote bank meerdere kleine banken maken? Bij Meubel Maatwerk Company kunnen wij uw modulaire banken op pootjes maken in de stijl die u wenst.

Een modulaire bank op pootjes op maat van Meubel Maatwerk Company

Wilt u een modulaire bank op pootjes op maat? Schakel hiervoor Meubel Maatwerk Company in. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zitmeubelen op maat en kunnen ook uw modulaire bank op pootjes geheel maken volgens uw wensen. U deelt met een dergelijke modulaire bank uw ruimtes snel in op de wijze zoals u dit wilt. Iedere uitstraling en stijl is mogelijk en als u nog inspiratie wilt, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier laten wij u graag de mogelijkheden van een modulaire bank op pootjes op maat zien.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Grote zithoek loungebank