MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Loungebank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit loungebanken produceren wij in onze fabriek in Culemborg. Deze worden tot in de laatste details door ons ontwikkeld. De beste materialen, passie en vakmanschap leiden tot de mooiste eindproducten. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn onze kernwaarden. In het gehele proces zullen wij u begeleiden, van het eerste idee tot aan het laatste detail van het eindresultaat. Uiteraard zien wij ook toe op een vlekkeloze en spoedige levering van de loungebank.

Loungebank op maat

Al een compleet plan klaar voor een loungekamerbank op maat? Of nog geen enkel idee? Van een kleine eetkamer tot aan een riante woonkeuken, wij weten er zeker raad mee. Wij voorzien u graag van de mogelijkheden, vrijblijvende inspiratie en uiteraard maken we de offerte ook op maat. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Naast onze webshop kunt u bij ons ook terecht in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een loungebank op maat samen te stellen

Garantie en service loungebanken

Op de gehele constructie bieden wij 10 jaar garantie. Dit kan aangezien enkel de beste materialen worden gebruikt. Stoffen kennen vanuit de leverancier een garantietermijn van één jaar, wij verdubbelen dit tot twee jaar garantie. Wanneer u vragen, opmerkingen of tips heeft, dan horen wij het graag van u. Daarnaast kunnen wij u ook van goed advies voorzien wat betreft het onderhoud van de geleverde meubels. Hierdoor weet u zeker dat u het maximale uit uw meubels haalt.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Royal Twins bank