Loungebank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Hoogstaande loungebank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit loungebanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Deze worden tot in de laatste details door ons ontwikkeld. De beste materialen, passie en vakmanschap leiden tot de mooiste eindproducten. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn onze kernwaarden. In het gehele proces zullen wij u begeleiden, van het eerste idee tot aan het laatste detail van het eindresultaat. Uiteraard zien wij ook toe op een vlekkeloze en spoedige levering van de loungebank.

Loungebank op maat

Al een compleet plan klaar voor een loungekamerbank op maat? Of nog geen enkel idee? Van een kleine eetkamer tot aan een riante woonkeuken, wij weten er zeker raad mee. Wij voorzien u graag van de mogelijkheden, vrijblijvende inspiratie en uiteraard maken we de offerte ook op maat. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Naast onze webshop kunt u bij ons ook terecht in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een loungebank op maat samen te stellen.

Garantie en service loungebanken

Op de gehele constructie bieden wij 10 jaar garantie. Dit kan aangezien enkel de beste materialen worden gebruikt. Stoffen kennen vanuit de leverancier een garantietermijn van één jaar, wij verdubbelen dit tot twee jaar garantie. Wanneer u vragen, opmerkingen of tips heeft, dan horen wij het graag van u. Daarnaast kunnen wij u ook van goed advies voorzien wat betreft het onderhoud van de geleverde meubels. Hierdoor weet u zeker dat u het maximale uit uw meubels haalt.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep