Kunststof meubels

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met kunststof meubels maakt u een goede keuze voor een duurzaam interieur

Als u aan kunststof meubels denkt, zult u ongetwijfeld denken aan goedkoop uitziende meubels die niet echt in uw bedrijfsinterieur passen. Uiteraard moet u voor stijlvolle meubels kiezen van hoogwaardig materiaal, maar kunststof meubels kunnen zeker een aanwinst voor uw bedrijf zijn. Dit is vooral het geval als u veel gasten ontvangt als horecazaak of detailhandel. Uw meubilair wordt dan intensief gebruikt. De uitstraling en stijl van uw meubels spelen zeker een rol, maar nog belangrijker is het om uw meubels langdurig in goede staat te houden. Met kunststof meubels vindt u een goede balans tussen stijlvolle en onverwoestbare meubels.

Van een kunststof meubel geniet u langdurig

Kunststof heeft een naam hoog te houden als het gaat om een langdurige levensduur. Natuurlijk, als iemand een meubel stuk wil maken, dan kan dit. Maar een kunststof meubel zal bij normaal gebruik geen last krijgen van slijtage. Ook niet bij zeer intensief gebruik. Kunststof kan zeer veel hebben, waardoor het gebruik van kunststof meubilair in publieke ruimtes zeer verstandig is. U maakt zich nog zorgen over het uiterlijk van kunststof meubels? Dit is tegenwoordig geen probleem meer. Wist u dat u ook meubels van een ander materiaal kunt voorzien van een kunststof coating? Met deze polyurea coating profiteert u van dezelfde voordelen als kunststof meubels en u levert niet in op de door u gewenste uitstraling van uw meubels.

Met kunststof meubilair maatwerk van Meubelmaatwerk Company een mooi interieur

Wenst u ook meubels in uw bedrijfsinterieur die lang meegaan, ook als ze zeer intensief worden gebruikt? Neemt u dan eens contact op met Meubelmaatwerk Company. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen voor u uw interieur ontwerpen met hierin kunststof meubilair maatwerk. Uw meubels van kunststof zijn passend op maat gemaakt en passen altijd in het ontworpen interieur. Met op maat gemaakte kunststof meubels, heeft u unieke meubels die u nergens anders zult tegenkomen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep