MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Kunststof meubels

Als u aan kunststof meubels denkt, zult u ongetwijfeld denken aan goedkoop uitziende meubels die niet echt in uw bedrijfsinterieur passen. Uiteraard moet u voor stijlvolle meubels kiezen van hoogwaardig materiaal, maar kunststof meubels kunnen zeker een aanwinst voor uw bedrijf zijn. Dit is vooral het geval als u veel gasten ontvangt als horecazaak of detailhandel. Uw meubilair wordt dan intensief gebruikt. De uitstraling en stijl van uw meubels spelen zeker een rol, maar nog belangrijker is het om uw meubels langdurig in goede staat te houden. Met kunststof meubels vindt u een goede balans tussen stijlvolle en onverwoestbare meubels.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Van een kunststof meubel geniet u langdurig

Kunststof heeft een naam hoog te houden als het gaat om een langdurige levensduur. Natuurlijk, als iemand een meubel stuk wil maken, dan kan dit. Maar een kunststof meubel zal bij normaal gebruik geen last krijgen van slijtage. Ook niet bij zeer intensief gebruik. Kunststof kan zeer veel hebben, waardoor het gebruik van kunststof meubilair in publieke ruimtes zeer verstandig is. U maakt zich nog zorgen over het uiterlijk van kunststof meubels? Dit is tegenwoordig geen probleem meer. Wist u dat u ook meubels van een ander materiaal kunt voorzien van een kunststof coating? Met deze polyurea coating profiteert u van dezelfde voordelen als kunststof meubels en u levert niet in op de door u gewenste uitstraling van uw meubels.

Met kunststof meubilair maatwerk een mooi interieur

Wenst u ook meubels in uw bedrijfsinterieur die lang meegaan, ook als ze zeer intensief worden gebruikt? Neemt u dan eens contact op met Meubelmaatwerk Company. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen voor u uw interieur ontwerpen met hierin kunststof meubilair maatwerk. Uw meubels van kunststof zijn passend op maat gemaakt en passen altijd in het ontworpen interieur. Met op maat gemaakte kunststof meubels, heeft u unieke meubels die u nergens anders zult tegenkomen.