Kunststof afscheidingswand

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kunststof afscheidingswand

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof afscheidingswand, bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Een dergelijke wand is een gemakkelijke manier om een ruimte in te delen naar wens. Bovendien zijn kunststof afscheidingswanden uiterst flexibel. U kunt ze gemakkelijker verplaatsen als u een ruimte anders in wilt delen. Bovendien zijn ze op meerdere plekken te gebruiken, van binnen uw eigen woning tot op een kantoor. Binnen ons aanbod vindt altijd de afscheidingswand van kunststof die u nodig heeft.

De voordelen van een kunststof afscheidingswand

Ten eerste is het materiaal waar deze wand gemaakt van is een groot voordeel: kunststof. Kunststof is een materiaal dat lang meegaat en bovendien bent u weinig tijd kwijt aan het onderhouden van dit materiaal. Bovendien valt de ruimte keuze op, zowel qua afmetingen als qua kleur. Daarnaast is kunststof een uitstekend isolerend materiaal. Hierbij gaat het niet alleen om warmte, maar ook om geluid. Zo kunt u in volledige stilte werken zonder dat u last heeft van geluiden van buitenaf. Tot slot is deze tevens een groene optie. Dit materiaal is nauwelijks belastend voor het milieu en bovendien kan het gerecycled worden.

Een kunststof afscheidingswand kunt op verschillende locaties inzetten. Ten eerste is een dergelijke wand perfect voor thuis. Het bezit een strakke, universele look en past goed bij menig interieur. Daarnaast zijn dergelijke wanden perfect voor op kantoor. U heeft hierboven al de pluspunten van kunststof gelezen, en dat is perfect voor op kantoor: geluidsisolatie, privacy en weinig onderhoud.

Ook is een wand een uitstekende manier om de hygiëne te waarborgen. Door de Corona crisis leven we nu allen in een anderhalve meter samenleving. Ook op de werkvloer dienen we hier rekening mee te houden. Dergelijke wanden kunnen hier goed bij helpen. Zo kunt u veel voordeel beleven aan afscheidingswanden van kunststof. Wat u ook zoekt, u vindt het binnen ons assortiment.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep