Kantoorscherm

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kantoorscherm

Als u behoefte heeft aan meer privacy tijdens het werk, kan een kantoorscherm zijn wat u nodig heeft. Niet alleen zorgt een scherm voor kantoor voor meer privacy op de werkvloer, maar kantoorschermen staan tevens bekend om hun flexibiliteit. Hierdoor maken zij het u eenvoudiger om een ruimte flexibeler in te delen. Maar ook op de kleinere ruimte, bijvoorbeeld het oppervlak van een bureau, kunt u flexibeler een indeling maken.

Kantoorscherm in vele varianten

Het mooie aan schermen voor kantoren is dat deze in vele uitgaves verkrijgbaar zijn. De verschillen zitten hem vooral in de manier waarop deze schermen in gezet kunnen worden. Zo zijn er de wat compactere schermen die op een bureau gezet kunnen worden. Deze zorgen ervoor dat er wat meer privacy is wanneer meerdere mensen gebruik maken van dezelfde tafel of bureau. Deze wanden zijn daarnaast eenvoudig te verplaatsen, waardoor u op een flexibele wijze een bureau kunt indelen.

Maar er zijn ook grotere varianten van een kantoorscherm, waarbij u als het ware een eigen ruimte voor uzelf maakt met nog meer privacy. Zo kunt u geheel afgezonderd werken, wat de concentratie en productiviteit tijdens een normale werkdag significant vergroot. Maar ook tijdens andere evenementen kunnen deze schermen ingezet worden. Goede voorbeelden hiervan zijn vergaderingen, congressen en vergelijkbare evenementen.

De voordelen van schermen voor uw kantoor

De schermen die u op uw kantoor plaatst bieden privacy en geven u extra opties wat betreft de indeling van een ruimte. Zo kunt u de ruimte aanpassen op de manier die u voor ogen hebt. Bovendien zijn deze schermen tijdens meerdere gelegenheden in te zetten. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen, afmetingen, uitvoeringen en extra’s. Ze zijn op het bureau te bevestigen, maar vrijstaande opties zijn ook mogelijk. Zo is er voor ieder wat wils op dit gebied.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep