MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Kantoorbanken

Een kantoor bestaat vaak uit verschillende ruimtes, waaronder speciale bezoekersruimtes. Denk aan de receptie, maar ook wachtruimtes. Het is van groot belang om uw bezoekers comfortabel te laten zitten. Tevens moeten zij zich in een prettige omgeving bevinden. Dit houdt in, dat u bij uw zoektocht naar kantoorbanken moet letten op het comfort, maar zeker ook op het design. In kantoren waar u doorlopend bezoekers krijgt, is het nodig dat kantoorbanken van extra hoge kwaliteit zijn. Zo voorkomt u dat een bank snel minder comfortabel wordt en de stoffering in een mum van tijd slijt. Met kantoorbanken op maat van Meubel Maatwerk Company, kiest u uw eigen afmetingen en design kantoorbanken van hoge kwaliteit.

Kantoorinrichting Treinbanken spreekruimte 2

Kantoormeubilair op maat past altijd

Voor de inrichting van een kantoor kunt u de nodige wensen hebben. Moeten kantoorruimtes een bepaalde stijl hebben? Wilt u kasten op een bijzondere wijze wegwerken of heeft u te maken met afwijkende afmetingen? Kies dan voor kantoormeubilair op maat. Met kantoormeubilair op maat krijgt u altijd de stijl die u in gedachten had. U bent niet afhankelijk van standaard kantoormeubilair, u geeft juist uw eigen touch aan uw kantoorinrichting. Voor kantoormeubilair op maat, kunt u altijd terecht bij Meubel Maatwerk Company. Naast het feit dat u kantoormeubilair volgens wens kunt laten maken, garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit en optimaal design.

Voor kantoor banken op maat naar Meubel Maatwerk Company

Kunt u niet de perfecte kantoorbank vinden voor uw kantoor? Kies dan voor de kantoor banken op maat van Meubel Maatwerk Company. Moeten uw kantoor banken voldoen aan bepaalde afmetingen, een specifiek design of extra sterke stoffering? Bij ons geeft u uw voorkeuren aan, die wij vervolgens in uw kantoor banken verwerken. Uiteraard mag u de de allerhoogste kwaliteit verwachten, wij geven 10 jaar garantie op de constructie! Wilt u meer weten over onze kantoor banken op maat en wat er voor uw situatie mogelijk is? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom in Culemborg te bezoeken.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Kantoor meubelen Wandbank hoge rug