Kantoor interieur

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een kantoor interieur op maat

Is het tijd om uw kantoor een keer een nieuwe inrichting te geven? Wellicht heeft u de huidige inrichting al een flink aantal jaren en vindt u dat het tijd is voor wat nieuws. Maar het kan natuurlijk ook dat u een nieuw kantoor gaat betrekken en dat u hier een fantastische inrichting neer wil laten zetten. Wat uw wensen ook zijn, u bent bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Onze naam zegt het eigenlijk al. We maken meubelen voor u die helemaal aansluiten op wat u het mooiste vindt. Meubelen die er prachtig uitzien en die daarbij ook nog eens heel comfortabel zijn.

Het interieur van uw kantoor aanpassen

Voor een kantoor interieur dat helemaal aan uw wensen is aangepast bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring met het inrichten van kantoren, maar ook kantines, restaurants en talrijke andere plekken. We maken niet alleen maar meubels, we weten ook hoe deze het beste neergezet kunnen worden. Meubels moeten namelijk niet alleen maar comfortabel zijn, u moet er ook een goed gevoel bij krijgen als u aan het werk bent op uw kantoor. Neem eens een kijkje op onze website om inspiratie op te doen aan de hand van de voorbeelden die wij daar hebben staan.

Meer weten over een kantoor interieur op maat?

Voor de beste kantoor inrichting, die helemaal op uw wensen is afgestemd, neemt u vandaag nog contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs om samen met u te bekijken wat uw wensen zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn. Het is belangrijk om een interieur te hebben waar u en uw mensen prettig in kunnen werken. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we komen ook graag een keer naar Belgie om daar uw wensen met u door te nemen en een eerste ontwerp te maken. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep