MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Kantinebank

Bent u de beheerder van een kantine en vindt u dat de tijd is gekomen om in deze kantine iets te veranderen aan de inrichting? Misschien bent u wel op de inrichting uitgekeken, maar het kan natuurlijk ook dat bijvoorbeeld de banken die hier staan echt aan vervanging toe zijn. Neem dan eens een kijkje bij wat Meubelmaatwerk Company u allemaal te bieden heeft. Wij maken namelijk kantinebanken op maat, waarbij de bank er uiteindelijk helemaal uit komt te zien zoals u dat wenst. We hebben het niet alleen maar over de afmetingen van de bank, maar bijvoorbeeld ook over de kleur en stijl.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Een kantinebank op maat laten maken

In een kantine zijn goede banken essentieel. U wilt toch dat de mensen die hier op bezoek komen goed kunnen zitten en dat ze kunnen genieten van wat u ze allemaal te bieden heeft. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is. Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die als geen ander weten hoe een goede bank gemaakt moet worden. Een bank die daarbij ook nog eens helemaal is zoals u dat wenst. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? U kunt dan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Meer weten over onze kantinebank op maat?

We maken kantinebanken die er goed uitzien, die van mooie materialen zijn gemaakt en die lang meegaan. Aangezien de banken dan ook nog eens helemaal naar uw wensen worden gemaakt raden we u aan om niet te schromen en gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen. Samen met u bekijken we dan wat voor bank u precies wilt hebben in uw kantine. Wij maken de mooiste kantinebanken die er te vinden zijn, helemaal op maat.

Bedrijfsrestaurant dinerbanken