Kantinebank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste kantinebanken op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u kantinebanken op maat kan maken? Dan nodigen wij u van harte uit om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons bedrijf namelijk mensen werken die veel ervaring hebben met het maken van een kantinebank op maat, maar ook met ander meubilair voor in uw kantine. Aan de hand van uw wensen maken wij dat helemaal zelf in onze fabriek. Zo krijgt u een mooie bank die helemaal op uw eigen wensen is afgestemd. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Een perfecte kantinebank maken

Er zijn veel mogelijkheden als het op het maken van een kantinebank aankomt. Bij Meubelmaatwerk Company weten we als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. We hebben sinds onze oprichting in de jaren negentig heel wat banken voor verschillende kantines gemaakt. We hebben daarbij geen vaste stijl, dit laten we helemaal afhangen van wat onze klanten zelf mooi vinden. U kunt natuurlijk een bank uit ons assortiment kiezen, die wij dan helemaal voor u op maat maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons een bank te laten maken die geheel op uw eigen wensen aansluit.

Wilt u een kantinebank op maat laten maken?

We staan klaar om voor u aan de slag te gaan met het maken van een kantinebank. We hebben mensen met veel ervaring, die enthousiast zijn over het maken van het mooiste meubilair voor uw kantine. Wilt u hier meer over weten? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Maar u kunt er ook voor kiezen om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier hebben wij namelijk een groot aantal voorbeelden staan van banken die we in het verleden hebben gemaakt. Hierna nemen we graag met u door wat voor banken u graag in uw kantine wilt laten plaatsen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep