Kantine interieur

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een kantine interieur op maat

Beheert u een kantine en heeft u het idee dat deze wel eens een ander interieur kan krijgen? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij Meubelmaatwerk Company. We hebben veel ervaring met het maken van meubilair en staan ook klaar om voor u aan de slag te gaan met het maken van de mooiste meubelen. Als het interieur van uw kantine echt een keer anders moet, maar als u wel een kantine wil hebben die bij uw stijl past, dan is het goed om ons daar voor in te schakelen. We nemen graag uw wensen eens met u door, zodat we een goede indruk krijgen van de stijl die u wilt hebben.

Het interieur van uw kantine aanpassen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u straks een kantine heeft waar uw mensen zich thuis in voelen. Het maakt niet uit wat voor kantine dit is. Bij uw bedrijf, sportclub of andere instelling, wij hebben altijd wel een idee om hier een gezellige, persoonlijke kantine van te maken. Wilt u uw kantine interieur eens een flinke opfrisbeurt geven? We hebben ervaring met het inrichten van kantines, waar wij dan zelf de mooiste meubelen voor maken. Zo krijgt u een kantine interieur op maat dat weer een flink aantal jaren mee kan!

Aan de slag met een kantine interieur op maat

Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat wij allemaal voor meubilair wij kunnen ontwerpen en maken voor u. Wellicht kunt u hier inspiratie opdoen voor uw eigen kantine! Neem ook vooral eens contact met ons op als u met ons wilt brainstormen over de beste inrichting voor uw kantine. Het is belangrijk om daar eens goed over na te denken, aangezien het belangrijk is dat uw kantine het juiste interieur heeft.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep